Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Years & Years lansează albumul "Palo Santo" (TRACKLIST)

Years & Years lansează albumul mult așteptat, “Palo Santo”. Vă invităm să aflați care sunt piesele de noul album și de unde a fost inspirat numele. 

Publicat

pe

Cel de-al doilea album semnat Years & Years este acompaniat de scurtmetrajul cu același nume, regizat de Fred Rowson, cu Olly Alexander, Dame Judi Dench, Ben Wishaw și actorul thailandez Vithaya Pansringarm în rolurile principale.

“Palo Santo” este un spațiu construit în imaginația lui Olly Alexander, un spațiu în care îi este permis să fie “liber, fără să fie constrâns de gen sau sexualitate”. Acest minunat univers paralel denumit Palo Santo, la ani lumina distanță de spațiul actual, a început să fie conturat și împărtășit publicului printr-o serie de clipuri care acum conchid cu lansarea scurtmetrajului cu același nume, Palo Santo.

Denumirea “Palo Santo” își are rădăcinile în numele unui lemn sacru, însă în scurtmetrajul Years & Years face referire la un oraș situat pe o planetă îndepărtată, unde oamenii sunt o formă rară de viață și sunt venerați și idealizati de către o societate androidă. În această lume paralelă, Olly este recrutat pentru a întreține spectacole într-o serie de baruri tip cabaret, pentru un șef artificial cunoscut drept “The Showman”.

Influențele britpop ale trupei Years & Years sunt inconfundabile și stau la baza sound-ului distinct care au consacrat-o și care se consolidează odată cu cel de-al doilea album, “Palo Santo”. Pe acest album se poate resimți și o influență ușor tribală, care duce cu gândul la o comunitate distinctă, separată de societatea actuală, în care minoritatea devine majoritate și toate lumea este binevenită pentru că nu există preconcepții.

O mare parte din merit îi revine solistului Olly Alexander, un front-man desăvârșit, care își asumă din plin responsabilitatea de pop star. Personalitatea lui Olly se reflectă în albumul “Palo Santo” și prin varietatea de colaborări abordate, cu artiști precum Kid Harpoon, Greg Kurstin, Julia Michaels și Justin Trantor.

Years & Years se concentrează anul acesta pe turneul de promovare al albumului “Palo Santo” și promite să ajungă în toate colțurile lumii. Pentru mai multe detalii despre turneu puteți intră aici.

Tracklist „Palo Santo” (Deluxe):

  1. „Sanctify”
  2. „Hallelujah”
  3. „All For You”
  4. „Karma”
  5. „Hypnotised”
  6. „Rendezvous”
  7. „If You’re Over Me”
  8. „Preacher”
  9. „Lucky Escape”
  10. „Palo Santo”
  11. „Here”
  12. „Howl”
  13. „Don’t Panic”
  14. „Up În Flames”
Comentează

Trending