Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

We Love The Beatles Show va avea loc în septembrie la Teatrul Național

Pe 17 septembrie, aniversăm 50 de ani de la lansarea unuia dintre cele mai celebre cântece din istoria muzicii - "Yellow Submarine" - cu un concert tribute: We Love The Beatles Show. Evenimentul va avea loc la Teatrul Național din București.

Publicat

pe

O fotografie foarte rară cu The Beatles realizată de Dezo Hoffmann, semnată de membrii formației în 1963
O fotografie foarte rară cu The Beatles realizată de Dezo Hoffmann, semnată de membrii formației în 1963 │ FOTO: beatlesautographs.com

Spectacolul este susținut de una dintre cele mai apreciate trupe tribute Beatles din lume, Bestbeat, desemnată de Newsweek în primele 30 de band-uri ale lumii, care aduc omagiu și păstrează istoria și atmosfera cântecelor celebrilor britanici pentru generațiile actuale.

The Bestbeat cântă pe aceleași instrumente ca ale Beatles-ilor și sunt recunoscutț pentru atenția la detaliile care readuc atmosfera vremurilor de debut ale trupei: costume făcute pe comandă, care să arate exact ca cele purtate de McCartney & co, peruci etc.

De altfel, The Bestbeat e atât de apreciată pentru performanța completă a show-ului său încât a fost invitată să facă un turneu în Liverpool, locul în care a crescut The Beatles.

“Pentru noi e important ca tinerii să simtă și să înțeleagă ce a însemnat Beatles pentru istoria muzicii. Dacă un singur părinte care în adolescență i-a iubit pe Beatles își aduce copilul la spectacolul de la Teatrul Național, scopul nostru a fost atins. Sunt foarte mulți muzicieni în România care au devenit artiști inspirați de Beatles și vom folosi acest super show pentru a le arăta tinerilor, și cu sprijinul artiștilor inspirați de Beatles, cât de mult reprezintă această trupă în istoria muzicii.” - Cristian Stan, producător Sublime România.

The Beatles este, conform Billboard, trupa cu cele mai mari vânzări de albume din istoria muzicii - 178 de milioane de albume – plasându-se, astfel, cu mult înaintea unor trupe sau artiști care au beneficiat de o distribuție mai amplă (Madonna, Michael Jackson, U2 etc).

We Love The Beatles Show va avea loc pe 17 septembrie la Teatrul Național din București, de la ora 20:00.

Prețuri bilete la We Love The Beatles Show:

  • VIP - 199 lei
  • Categoria A - 178 lei
  • Categoria B - 162 lei
  • Categoria C - 129 lei
  • Categoria D - 99 lei

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending