Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

Vlad Drăgulin este al doilea prezentator al show-ului X Factor

După ce Mihai Bendeac a fost recent confirmat ca prezentator al emisiunii, am aflat că acesta va avea un coleg. Actorul Vlad Drăgulin va avea rolul de co-prezentator.
Vlad Drăgulin și Mihai Bendeac - X Factor 2018

Vlad Drăgulin și Mihai Bendeac - X Factor 2018

Primele audiții ale show-ul difuzat de Antena 1 au început, iar X Factor are parte de noi prezentatori după plecarea lui Dani Oțil și a lui Răzvan Simion. Mihai Bendeac va prezenta noul sezon "X Factor" alături de actorul Vlad Drăgulin, colegul lui din serialele „Băieţi de oraş“ şi „În puii mei“. Cei doi îi înlocuiesc astfel pe Răzvan şi Dani, care au prezentat emisiunea timp de şapte sezoane.

Audițiile noului sezon au debutat pe 10 iulie 2018 la Palatul Copiilor din București.

"Nu am niciun fel de siguranţă, nu ştiu ce o să se întâmple, o să intre primul concurent şi sper să ne ajutăm unul pe celălalt. Am simţit nevoia să nu fiu singur. Şi, totodată, cineva trebuie să aibă grijă de concurenţi până ajung efectiv în backstage. În plus, Vlad este aici pentru că aşa merită! Şi-n sens pozitiv, şi-n sens negativ.", a comentat Mihai Bendeac

Despre noua experiență, Vlad Drăgulin a spus:

"Noi nu suntem prezentatori, suntem îngeri păzitori. E atât de nouă experiența aceasta pentru mine! Eu am fost mereu un tip egoist, iar asta este ca o spălare de păcate; mi-am propus să devin mai bun și să îi ajut pe alții fiind un braț blajin și generos care îi conduce din postura lor de civil până în momentul în care devin artiști pe scenă. Este ca o inițiere".

Juriul X Factor rămâne neschimbat

Dacă Vocea României a trecut prin schimbări, juriul X Factor a rămas neschimbat, din el făcând parte Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carla's Dreams. Aceștia au început căutările pentru a descoperi cine va fi câştigătorul sezonului cu numărul 8 al show-ului de la Antena 1.

X Factor Romania

X Factor Romania

În cel de-al şaptelea sezon, echipa Horia Brenciu a reuşit să cucerească pentru a doua oară marele premiu „X Factor“ alături de Jeremy Ragsdale.

X Factor este o competiție televizată care își propune să găsească noi talente muzicale vocale. Emisiunea face parte din franciza internațională The X Factor, al cărei format a fost creat în 2004 de Simon Cowell. Concurenții sunt selectați pe baza unor audiții cu public. În 2013 a câştigat Florin Ristei, elevul Deliei, în 2014 Horia Brenciu şi Adina Răducan au plecat acasă cu trofeul, în 2015 a fost rândul elevului lui Ştefan Bănică, Florin Răduţă, iar în 2016 Carla’s Dreams a descoperit „factorul X“ în Olga Verbiţchi.

Citește mai multe despre Carla's DreamsDelia MatacheHoria BrenciuMihai BendeacȘtefan BănicăVlad Drăgulin
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
EUROPAfest revine cu ediția de vară

După succesul înregistrat de ediția aniversară cu nr. 25 a EUROPAfest – jazz, blues, pop și clasic, organizată în luna...

Închide