Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Cum poți urmări online concertele de la UNTOLD

Desemnat încă de la prima ediție “Best Major Festival in Europe”, festivalul UNTOLD și YouTube colaborează anul aceasta pentru a oferi fanilor muzicii care nu pot ajunge la Cluj Napoca posibilitatea de a trăi online magia festivalului. Fanii vor putea urmări live pe YouTube artiștii care vor cânta pe scena principală a festivalului.

Cu un telefon, o tabletă, un laptop sau un PC, oricine poate prinde un loc în față la Untold și să îi urmărească pe The Chainsmokers, Armin van Buuren, Tiesto, Tujamo, Afrojac. Canalul de YouTube al festivalului UNTOLD va transmite în direct concertele din perioada 2-5 august.

“Ne bucurăm să colaborăm cu UNTOLD și să aducem experiența festivalului online. UNTOLD va transmite live pe canalul lor de YouTube cele mai așteptate numere artistice, oferind astfel posibilitatea și celor de acasă să își urmărească artiștii preferați. Toți cei interesați se pot abona de pe acum pe canalul UNTOLD” a spus Dan Oros, Marketing Manager Google România.

Urmărește online UNTOLD 2018:

Ziua a patra:

Ziua a treia:

Prima zi:

Edy Chereji, director de Marketing și Comunicare UNTOLD a mai adăugat:

“UNTOLD este primul festival din România care are un parteneriat cu YouTube. Suntem încântați că vom reuși să transmitem și celor care nu reușesc să ajungă la festival, măcar o parte din magia celor 4 zile și show-urile incredibile ale celor mai în vogă artiști ai momentului.”

Mai mult, YouTube România va avea un spațiu în backstage special dedicat vloggerilor și artiștilor. Aceștia vor putea sa creeze conținut în spațiul YouTube, iar abonații lor vor avea posibilitatea să aibă acces online în culisele festivalului.

Festivalul UNTOLD are loc la Cluj și este deja la a patra ediție. Una dintre surprizele festivalului este concertul trupei Black Eyed Peas, care revine în România după 11 ani. Prețurile biletelor încep de la 247.50 lei și pot ajunge la 1110 + taxe pentru un abonament VIP.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Armin van BuurenBlack Eyed PeasJason DeruloThe ChainsmokersThe ProdigyTiesto
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Linkin Park i-a jucat o farsă trupei Metallica

Înaintea morții tragice a lui Chester Bennington, membrii trupei Linkin Park obișnuiau să se distreze jucând farse altor formații. Nici...

Închide