Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Trupa The Cat Empire revine la București

În luna octombrie, The Cat Empire revine în București și va concerta la Arenele Romane pe 31 octombrie. Primele 100 de bilete sunt diponibile la un preț special. Mai multe detalii puteți afla din articol.

Publicat

pe

The Cat Empire - Bulls
The Cat Empire - Bulls

De peste un deceniu, The Cat Empire sunt cunoscuți drept una dintre cele mai tari trupe din lume când vine vorba de distracție și voie bună. După succesul de la Shine Festival de vara asta, pe 31 octombrie, australienii revin la București la Arenele Române (cort încălzit) pentru a-și prezența piesele care i-au făcut celebri. În deschidere va cânta DJ JUMPS!

Muzica lor colorată a făcut înconjurul lumii și este dificil de descris și foarte greu de categorisit. Reputația trupei s-a construit pe un show live haotic și puternic, show văzut în recentul turneu de peste jumătate de milion de fani care și-au cumpărat bilete la concertele trupei.

O dată cu cel mai recent album "Rising With The Sun" care s-a situat în TOP 20 în 16 țări din lume, trupa a pornit în câteva turnee mondiale încununate de succes! Solistul Felix Reibl descrie albumul ca o lume explozivă plină de artificii și arome exotice alături de un ritm foarte adânc. The Cat Empire scrie cântece care fac oamenii să danseze și muzică ce-ți dă impresia că tocmai ai fost furat și introdus într-o paradă mare și colorată. După show-ul sold out din 2016 din aceeași locație, se anunță o seară de neuitat din nou. Organizatorii au anunțat că trupa va prezenta publicului și piese noi în acest turneu.

Primele 100 de bilete sunt disponibile la prețul de 85 lei Acces General și 115 Golden Circle. Mai multe detalii despre bilete puteți afla de aici.

The Cat Empire a lansat un videoclip nou, pentru piesa "Ready Now," filmat 360. Aceștia au declarat că vor lansa și celelalte clipuri tot 360 de grade, pe data de 1 a fiecărei luni.

The Cat Empire a luat ființă în Australia, în 1999, fiind formată din Ollie McGill (clape și backing vocals), Ryan Monro (bas și backing vocals), Felix Riebl (percuție și vocal), Harry James Angus (trompetă și vocal), Will Hull-Brown (tobe), Jamshid “Jumps” Khadiwhala (turntables, percuție). Muzica formației este un melanj ingenios de jazz, funk și rock, cu puternice influențe latino, reggae, ska și dub, trupa fiind recunoscută pentru atitudinea militantă față de spargerea barierelor muzicale, geografice și lingvistice.

Felix Riebl, solistul The Cat Empire, ne-a acordat un interviu în 2014.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 31 octombrie 2018

The Cat Empire

Loc
Arenele Romane

Trending