Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Tom Odell lansează "Jubilee Road", un album ce marchează "începutul unei noi ere"

Tom Odell va lansa toamna aceasta cel de-al 3-lea album de studio. Discul se numește "Jubilee Road" și este, conform artistului britanic, materialul pe care și-a dorit să-l înregistreze dintotdeauna.

Publicat

pe

Tom Odell
Tom Odell

”Sunt încântat să vă anunț că noul meu album, "Jubilee Road", va fi lansat pe 12 octombrie. Am scris noile piese în sufrageria unei case cu o terasă liniștită din Londra, inspirat de prietenii și vecinii pe care i-am avut cât am locuit acolo.

Sunt foarte mândru de acest album, și după 10 ani de susținut concerte și compus piese în mod obsesiv, simt că acesta este materialul pe care m-am străduit să-l fac dintotdeauna. Trebuia doar să găsesc acea casă în care să-l înregistrez. De abia aștept să-l auziți. Sper ca o parte dintre voi să vă alăturați mie și trupei în unul sau două concerte pe care le vom susție în turneul mondial din toamnă. Acesta este începutul unei noi ere și se numește "Jubilee Road"”, a transmis Tom Odell fanilor de pretutindeni.

"Jubilee Road" conține 10 piese ("If You Wanna Love Somebody" este în două versiuni) și poate fi deja precomandat de pe site-ul oficial al artistului.

Tracklist "Jubilee Road -  Tom Odell:

  1. Jubilee Road
  2. If You Wanna Love Somebody
  3. Son of an Only Child
  4. You’re Going To Break My Heart Tonight
  5. China Dolls
  6. Queen of Diamonds
  7. Half as Good as You (feat. Alice Merton)
  8. Go Tell Her Now
  9. Don’t Belong In Hollywood
  10. Wedding Day
  11. If You Wanna Love Somebody (Single Version)

Primul single extras de pe noul disc se numește "If You Wanna Love Somebody", ce beneficiază atât de o versiune de studio, cu videoclip, cât și de o variantă acustică, înregistrată în unul dintre puburile preferate ale artistului.

VIDEO: Tom Odell - "If You Wanna Love Somebody" (Acoustic at the Kenton Pub)

Discul anterior al lui Tom Odell, ”Wrong Crowd”, a fost lansat în iunie 2016 și a debutat pe poziția a doua în topul albumelor din UK. Discul conține exclusiv piese compuse de artistul britanic.

Tom Odell are 27 de ani și a captat atenția publicului în 2012, odată cu lansarea piesei ”Another Love”. Albumul de debut “Long Way Down” a apărut câteva luni mai târziu, în 2013, debutând pe prima poziție în topul discurilor din Regatul Unit. Materialul a fost bine primit și la nivel internațional, plasându-se pe primele locuri în mai multe topuri din Europa și Asia.

Într-un interviu acordat Hungertv, artistul dezvăluia că inspirația pentru versuri vine din inabilitatea sa de a avea o relație mai mult de 6 luni. Toate cântecele sunt inspirate din propriile experiențe și reflectă trăirile și sentimentele sale față de prieteni sau iubite.

Trending