Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut

Ascultă noua piesă The 1975, "Love It If We Made It" - AUDIO

The 1975 pune pe ”masa de operație” subiecte spinoase privind comportamentul uman, modul de funcționare al societății, politică și ideologii. Tot acest amalgam de tematici este disecat în versurile noului single "Love It If We Made It".
The 1975

The 1975

După ”Give Yourself A Try”, o piesă în care Matthew Healy își deschidea sufletul și ne vorbea despre dependența de droguri și inadaptare socială, The 1975 continuă să facă terapie prin muzică lansând un nou single cu mesaj - "Love It If We Made It".

”Nu am o viziune foarte documentată asupra lumii. Vorbesc mereu despre mine, iar oamenii îmi spun că se regăsesc într-o anumită măsură în ceea ce spun. Dacă faci asta suficient de bine, îi atingi și pe alții. Asta vor oamenii. Asta vreau și eu. Spune-mi naibii adevărul. Dacă ai de gând să te implici și să-ți pese atât de mult de toate campaniile pretențioase de acum, atunci hai să o facem. Hai să facem un schimb onest de experiențe, iar eu, în calitate de fan, nu te voi judeca și îți voi oferi adevărul. Asta face ca arta să fie relevantă, și pentru asta sunt aici, de asta sunt interesat”, a declarat solistul The 1975 pentru diymag.com.

"Love It If We Made It" este inclusă pe noul album al formației, ”A Brief Enquiry Into Online Relationships”, despre care nu se cunosc încă foarte multe detalii.

AUDIO: The 1975 - "Love It If We Made It"

The 1975 a apărut peste noapte pe internet, captivând de la criticii Pitchfork Magazine până la realizatorii BBC Radio 1. Sound-ul trupei este „în afara tiparelor”, sau cum ar spune britanicii într-o nuanță de jargon – „dope”. Deși există influențe ale muzicii anilor ’80, stilul trupei The 1975 este gândit „în afara cutiei”, chiar dacă inițial piesele au fost înregistrate într-o cameră de apartament. Primele single-uri promovate au fost „The City” și „Sex„. Ambele s-au auzit la BBC Radio 1, popularitatea formației începând să crească spre sfârșitul anului 2013. Pitchfork Magazine i-a comparat cu duo-ul electro-rock The Big Pink, solistul Matthew Healy citându-i pe de altă parte pe lista influențelor pe Talking Heads, Prince, My Bloody Valentine, Michael Jackson, Peter Gabriel, Brian Eno, D’angelo și Sigur Ros.

The 1975 a concertat pentru prima oară în România în 2014, în cadrul festivalului Summer Well. (Vezi aici poze de la concert). Formația ar fi trebuit să revină în 2016 la București, în cadrul aceluiași festival.

Citește mai multe despre The 1975
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dua Lipa ar putea înregistra soundtrack-ul următorului film James Bond

Dua Lipa se află în vizorul producătorilor următorului film din seria James Bond pentru înregistrarea piesei principale de pe soundtrack....

Închide