Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Slash şi Myles Kennedy anunţă un nou album cu The Conspirators, "Living the Dream"

Slash şi Myles Kennedy îşi unesc forţele din nou, lansând un nou album intitulat "Living the Dream". Este realizat în formula Slash Featuring Myles Kennedy and The Conspirators. Au trecut 4 ani de la ultimul release al formaţiei, iar despre noul LP aflaţi mai multe în cadrul articolului.
Single Slash Myles Kennedy Conspirators Driving Rain

Single Slash Myles Kennedy Conspirators Driving Rain (foto: Slash)

Slash a fost foarte ocupat în ultimii ani, fiind plecat în turneu cu trupa pe care o are cu Myles Kennedy timp de 18 luni. Apoi în ultima vreme a cutreierat globul pentru mega turneul de reuniune Guns N' Roses. Acel turneu a doborât toate recordurile şi a primit un plus de popularitate recent prin lansarea de boxset-uri cu piese rare, B-sides şi înregistrări demo sau acustice.

"Living the Dream" a fost cumva înregistrat în ultimii ani, iar în afară de Slash şi Myles Kennedy, formaţia îi include şi pe Todd Kerns (basist), Brent Fitz (toboşar) şi chitaristul de ritm Frank Sidoris. Acesta este al treilea disc pentru grupul de artişti, după "Apocalyptic Love" din 2012 şi "World on Fire" din 2014. Slash şi Myles au discutat cu cei de la Blabbermouth despre noile piese, declarând următoarele:

Este o progresie naturală de la "World on Fire". Cred că are ceva mai multă diversitate - unele dintre idei nu sunt chiar ce aş considera a fi previzibil. De asemenea noul disc este ceva mai structurat, cu melodii mai scurte şi mai la obiect decât ultima oară.

Nu ştiu dacă avem aşa multe "călătorii sonice epice" cum am realizat pe ultimul disc. Totuşi sunt melodii care vă duc într-un "trip", precum "Lost Inside The Girl". Multe dintre melodii, precum "My Antidote", "Read Between the Lines", "Slow Grind" sunt melodii cu amprente foarte precise şi intră în categoria unui sound pentru care suntem cunoscuţi.

Este un anumit trademark dezvoltat pe parcursul anilor şi se aude clar pe acest LP.

Sesiunea de înregistrare a pieselor noi a început în jurul lunii decembrie 2017. Atunci Slash, profitând de o pauză între concertele GNR s-a reunit cu The Conspirators. Lucrase deja la piese în turneu, în autobuzele clasice ale muzicienilor, în camere de hotel şi între gig-uri şi avea o idee despre cum vor suna track-urile. Slash şi The Conspirators au intrat în studio la început de an în Los Angeles şi chimia a revenit imediat.

The Conspirators pleacă în turneu în septembrie, iar noul album vine pe 21 septembrie. Primul single, "Driving Rain" poate fi ascultat pe Spotify.

Citește mai multe despre Myles KennedySlashThe Conspirators
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă "Nu De Ieri, De Azi" de la B.U.G. Mafia și alte 2 piese noi (limbaj licențios) - AUDIO

După mai bine de un an de la ultimul single lansat (”Bani, Bani, Bani” (feat. Michel Kotcha)), BUG Mafia revine...

Închide