Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Sean Paul lansează "Mad Love - The Prequel"

După succes înregistrat de colaborarea cu Major Lazer („Tip Pon It”), Sean Paul - legenda dancehall și câștigătorul Grammy – lansează acum o colecție de nouă piese, intitulată „Mad Love – The Prequel”. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Sean Paul la Arenele Romane │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

Această colecție surprinzătoare include colaborări cu cele mai în vogă nume din industria muzicală a momentului, demonstrând încă o dată că Sean Paul este un maestru în stăpânirea artei de a lucra împreună cu alți artiști. „Mad Love – The Prequel” este o lecție de echilibru muzical și de iubire pentru dans, compusă din nouă acte.

Piesele care se vor regăși pe „Mad Love – The Prequel” sunt următoarele: „Naked Truth” (feat. Jhene Aiko), „Bad Love” (feat. Ellie Goulding), „Mad Love” (feat. David Guetta & Becky G), „Jump On It”, „Tip Pon It” (feat. Major Lazer), „Jet Plane Trip” (feat. Stefflon Don), „Body” (feat. Migos), „No Lie” (feat. Dua Lipa), „Tek Weh Yuh Heart” (feat.Tory Lanez).

Sean Paul a primit de curând o distincție din partea Recording Industry Association of America (RIAA), pentru vânzări de peste 26 de milioane de discuri.

Artistul a devenit un reper muzical după hiturile din ultimii doi ani: „Body”, featuring Migos, „No Lie”, o colaborare cu Dua Lipa, „Rockabye”, care a stat timp de nouă săptămâni în topurile din U.K. și, bineînțeles, „Cheap Thrills” feat. Sia, ce a fost nominalizată la Grammy și a ajuns #1 în Billboard. Sean Paul este în mod incontestabil una dintre cele mai recognoscibile voci din industria muzicală.

În 2002, „Dutty Rock” (albumul de pe care sunt extrase și hit-urile „Gimme The Light” și „Get Busy”) a obținut două discuri de platină în S.U.A. și U.K., cu vânzări de peste 3.400.000 de unități, în timp ce „Temperature”, albumul din 2006, a primit 4 discuri de platină. Sean Paul a lucrat cu unele dintre cele mai influențe voci din peisajul muzical: Beyonce, Rihanna, Nicki Minaj, Busta Rhymes, Sia, Kelly Rowland, Enrique Iglesias sau 2Chainz. Pe lângă talentul și vocea să unică, Sean Paul este și un compozitor de succes care a scris piese pentru artiști jamaicani de top.

În cadrul turneului său european, „Mad Love”, Sean Paul a susținut un concert excepțional în România, la Arenele Române, unde fanii săi au putut ascultă, fredona și dansa pe hit-urile artistului, ce au reușit să treacă proba timpului.

PUBLICITATE
Comentează

Trending