Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Rob Zombie şi Marilyn Manson colaborează pe piesa "Helter Skelter" - AUDIO

Rob Zombie şi Marilyn Manson îşi unesc forţele în această vară pentru un turneu "Twins of Evil" şi pentru a promova serie de concerte artiştii tocmai au lansat o piesă împreună. E vorba despre "Helter Skelter", un cover după celebrul hit Beatles. Vă invităm să ascultaţi transformarea dramatică a originalului în articol.

Publicat

pe

Single Marilyn Manson Rob Zombie Helter Skelter
Single Marilyn Manson Rob Zombie Helter Skelter │ FOTO: Marilyn Manson

Deja au apărut multiple cereri din partea fanilor pentru ca această piesă să fie inclusă în filmul lui Tarantino despre Charles Manson. "Helter Skelter" este în afară de o melodie celebră Beatles şi ceea ce au scris criminalii din secta lui Charles Manson pe pereţii victimelor lor. Rob Zombie şi Marilyn Manson şi-au început turneul colaborativ "Twins of Evil: The Second Coming" pe 11 iulie în Detroit.

Acest turneu este şi ocazia unei reuniuni. Apreciatul chitarist John 5, care a fost o bună perioadă alături de Manson face parte din trupa Rob Zombie acum şi are ocazia să colaboreze cu shock rockerul care l-a consacrat. Rob Zombie a declarat pentru Rolling Stone că a preferat o abordare mai heavy, mai ciudată şi mai groovy pentru acest cover, transformând total originalul.

Piesa este haotică, cu multiple riff-uri suprapuse, voci metalice modificate şi un sunet "murdar". Câteva dintre solo-urile de chitară ceva mai bine distinse din fundal ne duc înspre perioada "Mechanical Animals" a lui Manson din 1998. Shock Rockerul nu e nici măcar la prima ispravă de genul, lansând recent coverul "Cry Little Sister", de pe coloana sonoră a viitorului film din universul X-Men.

Ideea colaborării dintre Rob şi Brian (Manson) s-a născut după o serie de interviuri realizate pe tema turneului în ultima lună. Zombie se afla pe Coasta de Est, trupa sa pe Coasta de Vest, iar Marilyn în Madrid. Fiecare artist cântă câte jumătate de vers, chorusurile sunt cântate împreună, iar de mixajul vocal s-a ocupat Rob, în mod excelent aş adăuga.

Cei doi artişti au mai concertat împreună în cadrul turneului "Twins of Evil" din 2012. De această dată au programate 29 de opriri în America de Nord. "Helter Skelter" cea originală este o melodie Beatles din 1968 de pe "White Album", poate cea mai heavy creaţie a britanicilor. Poate de aceea a şi fost aleasă pentru cover.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Acuzațiile de abuz aduse lui Marilyn Manson devin subiectul unui documentar - TRAILER

Evan Rachel Wood, actrița care l-a acuzat pe Marilyn Manson de abuz, își continuă povestea în documentarul "Phoenix Raising". Materialul va fi lansat în două parți, ambele găzduite de platforma HBO. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Imagine din documentarul "Rising Phoenix"
Imagine din documentarul "Rising Phoenix" │ FOTO: captură YouTube / HBO

Documentarul "Phoenix Rising" va beneficia de două părți. Prima, intitulată "Don't Fall", va avea premiera pe 15 martie, iar cea de-a două, denumită "Stand Up", va fi lansată a doua zi, pe 16 martie. Ambele părți pot fi vizionate pe platforma HBO.

Documentarul va urmări acuzațiile de abuz pe care mai multe femei i le-au adus muzicianului Marilyn Manson. Cel mai sonor nume dintre acestea este Evan Rachel Wood, tot ea fiind protagonista documentarului. "Phoenix Rising" a avut premiera la Festivalul de film Sundance de luna trecută. În trailerul proaspăt lansat, se pot observa mai mulți participanți, inclusiv mama lui Wood. Aceasta declară:

"El a studiat cum să manipuleze oamenii. Este un prădător".

Mai mult, documentarul analizează inițiativa actriței de se a adopta Legea Phoenix, prin care se dorește extinderea termenul de prescripție pentru acuzațiile de abuz. Actrița a fondat o organizație non-profit cu același nume, iar 2018 a ținut un discurs în fața congresului american despre importanța legilor care să protejeze femeile de abuzuri. Declara atunci că a fost, la rândul său, victima unui abuz, însă nu a oferit numele făptuitorului. Abia anul trecut, actrița a dezvăluit numele celui care a abuzat-o: Brian Warner, cunoscut publicului drept Marilyn Manson.

"Numeroase femei au auzit povestea mea și au știut exact cine este. Mi-am dat seama că nu sunt singura căreia i s-a întâmplat asta", amintește Evan Rachel Wood în trailer.

Relația amoroasă dintre Wood şi Manson a intrat în atenţia presei în 2007. Trei ani mai târziu cei doi s-au logodit, dar a urmat despărţirea la mai puţin de un an după. Evan Rachel Wood a apărut în videoclipul lui Manson pentru piesa "Heart Shaped Glasses", pe vremea când ea avea 20 de ani, iar el 38. Green a declarat că a fost "în esență violată" de muzician la filmările clipului.

TRAILER "Phoenix Rising":

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending