Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Rise Against lansează "The Ghost Note Symphonies, Vol. 1", album cu piese reinterpretate

Rise Against este cunoscută ca o trupă punk reper activă de aproape 2 decenii, iar acum surprinde publicul cu un album întreg de reinterpretări. Băieţii ne arată că ştiu să cânte şi în alt registru pe "The Ghoste Note Symphonies, Vol. 1".

Publicat

pe

Rise Against fotografie grup 2018
Rise Against fotografie grup 2018 │ FOTO: Rise Against

Acest material include versiuni reinterpretate ale celor mai celebre piese scrise de muzicieni. Printre ele se numără "Faint Resemblance" de pe albumul "The Unraveling" din 2001 sau "Audience of One", plus legendarul hit "Savior", lansat acum 10 ani pe discul "Appeal to Reason". Unele cântece provin chiar şi de pe albumul de anul trecut, "Wolves". Acesta debuta pe locul 1 în clasamentele Billboard's Alternative, Top Rock şi Hard Rock Albums.

"The Ghost Note Symphonies, Vol. 1" este disponibil sub formă de CD şi vinil, dar şi pe platformele digitale. Pe 28 iulie trupa a început turneul de promovare "Mourning in Amerika". Concertul inaugural a avut loc la RBC Echo Beach, în Toronto. Rise Against ia nume mari în turneu, precum AFI sau Anti-Flag, care la rândul lor au avut LP-uri noi în ultimul an.

Cele 3 trupe vor putea fi ascultate împreună pe 1 august în Brooklyn sau în Denver pe 15 septembrie. Acolo unde ascultam piese punk cu BPM ridicat, acum putem auzi balade şi o latură mai sensibilă a muzicienilor din Chicago. Un exemplu este piesa "Miracle", care a primit recent un videoclip. Pare o melodie de foc de tabără, dar are versuri profunde şi dacă le citim cu atenţie descoperim aluzii la Alcoolici Anonimi şi recuperarea după o dependenţă.

O altă piesă cu interpretare din suflet, cu chitară acustică este "House on Fire", care virează spre o abordare country. Punkerii au dovedit lumii întregi prin acest material că melodiile punk nu sunt doar o manifestre de furie şi nemulţumire, ci că au o muzică veritabilă în spate, care poate fi rescoperita atunci când schimbi registrul muzical

"The Ghost Note Symphonies, Vol. 1" a fost produs impreuan cu Bill Stevenson şi Jason Livermore la Blasting Room, în Fort Collins. Împreună cu trupa au cântat şi alţi artişti, care au crescut varietatea de instrumente ce se aud pe noul LP. E vorba despre vioară, viola, stand up bass sau ukulele.

Acesta este tracklistul noului album:

1. The Violence ("Wolves")
2. Audience Of One ("Appeal to Reason")
3. Faint Resemblance ("The Unraveling")
4. House On Fire ("Wolves")
5. Like The Angel ("Revolutions per Minute")
6. Miracle ("Wolves")
7. Savior ("Appeal to Reason")
8. Wait For Me ("Endgame")
9. Far From Perfect ("Wolves")
10. Voices Off Camera ("Revolutions per Minute")

Rise Against cântă din 1999 şi şi-a făcut un nume din adoptarea activismului pentru drepturile animalelor şi susţinerea organizaţiei Amnesty International şi It Gets Better Project. Majoritatea membrilor sunt straight edge, susţin PETA şi sunt vegetarieni.

Comentează

Trending