Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Randi a scris o piesă pentru Pitbull

Artistul a compus o piesă pentru Pitbull, dedicată Campionatului Mondial de Fotbal. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Randi, intervievat de InfoMusic.ro │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Randi a cucerit publicul cu hituri precum „Prietena ta”, „Ochii ăia verzi” sau „Până vara viitoare” și toată lumea îl cunoaște în calitate de solist, însă puțini știu că el este și compozitor. De-a lungul carierei sale a compus peste 100 de piese pentru artiști precum Delia, Andreea Bănică, Loredana sau JO, iar acum lucrează la piese pentru Nicole Cherry, Alina Eremia, Andra și Lora.

Cântărețul nu se mulțumește însă cu succesul pe plan local și lucrează la piese pentru artiști internaționali. Recent a compus, alături de Alex Cotoi, o piesă pentru Pitbull, care se numește "Goalie Goalie" și este dedicată Campionatului Mondial de Fotbal.

Piesa a fost lansată în urmă cu câteva săptămâni, fiind ascultată în premieră în deschiderea Cupei Mondiale, din Rusia, de pe 14 iunie. "Goalie Goalie" este o colaborare între Arash, Nyusha, Blanco și cântărețul american, Pitbull, celebru pentru colaborările cu Jennifer Lopez, Chris Brown, Mark Anthony sau Enrique Iglesias.

Totodată, Randi pregătește alături de Marius Moga relansarea proiectului Morandi, cu o piesă inspirată de folclorul rusesc, Kalinka. Piesa aceasta marchează noua direcție muzicală a proiectului Morandi și va fi promovată atât la nivel național, cât și internațional.

"Îmi place să experimentez cât mai multe lucruri, să ies din zona de confort. Așa simt că evoluez ca artist și învăț lucruri noi. Faptul că Pitbull cântă pe o piesă la care și eu am contribuit nu poate decât să mă bucure. Pregătesc multe proiecte frumoase alături de echipa mea de la Famous Production și până la toamnă voi lansa încă un single solo, piesa <Kalinka> de la Morandi și un nou cover care face parte din seria #SlagareFamous." a declarat artistul.

Randi a lansat recent "Ce te-aș mai", o piesă diferită de cele cu care și-a obișnuit publicul până acum. Am fost și noi în studioul Famous Production, unde am stat de vorbă cu artistul.

Trending