Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020

Norah Jones a lansat piesa "It Was You" - AUDIO

Norah Jones ne poartă pe tărâmul melancoliei și al romantismului cu o piesă nouă, intitulată "It Was You". Melodia ar putea fi inclusă pe viitorul album al artistei.
Norah Jones

Norah Jones (foto: Danny Clinch)

După albumul ”Day Breaks”, lansat în 2016, Norah Jones revine cu o compoziție nouă, ce ar putea anunța apariția unui viitor material discografic. Single-ul se numește "It Was You" și are în esența sa toate elementele care au făcut ca un anumit segment al publicului să se declare fani pe viață ai artistei. Ne referim, desigur, la timbrul cald și totodată senzual al vocii ei, precum și la o melancolie aparte, pe care doar Norah Jones o cunoaște.

"It Was You" este compusă de artistă și înregistrată împreună cu o trupă de instrumentiști de elită, ce-i are în componență pe Brian Blade la tobe, Christopher Thomas la bas, Pete Remm la orgă, Dave Guy la trompetă și Leon Michels la saxofon.

Piesa a fost pusă în vânzare fără niciun detaliu privind materialul discografic pe care ar putea fi inclusă. Acesta este cel de-al doilea single lansat de Norah Jones anul acesta, în iunie apărând piesa “My Heart Is Full”, înregistrată în colaborare cu Thomas Bartlett.

AUDIO: Norah Jones - "It Was You"

Norah Jones se află în prezent în turneu în Europa, luna aceasta având programate concerte în Germania, Franța, Italia, Elveția, Spania și Portugalia.

La 39 de ani, Norah Jones are în palmares nu mai puțin de 9 premii Grammy și peste 50 de milioane de albume vândute la nivel internațional. Într-un top realizat de publicația americană Billboard, a fost declarată ”cea mai înzestrată artistă de jazz a decadei 2000 - 2009”. Discul ei de debut, ”Come Away with Me” (2002), a fost certificat cu diamant, înregistrând vânzări record de 26 de milioane de copii. Au urmat ”Feels Like Home” (2004), ”Not Too Late” (2007), ”The Fall” (2009) și ”Little Broken Hearts”(2012), toate apreciate de public, însă cu un succes comercial mai redus, comparativ cu primul material.

Citește mai multe despre Norah Jones
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alături de Jessie Ware, la Full Moon Live vin și Kovacs, Nouvelle Vague și Mihail

Pe 25 și 26 august, magia albă, plină de iubire, a lui Jessie Ware, și magia neagră, cu povești despre...

Închide