Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Muzeul Louvre oferă un tur inspirat din videoclipul lui Beyonce și Jay-Z

Fanii faimosului cuplu pot merge într-un tur special gândit de personalul muzeului din Paris, pentru a se bucura de obiectele de artă ce apar în videoclipul "APES**T". Mai multe detalii puteți afla în articol.
APES**T - THE CARTERS

APES**T - THE CARTERS

The Carters au lansat videoclipul melodiei "APES**T" pe 16 iunie, reușind să adune până acum peste 65 de milioane de vizualizări. În câteva cadre apar opere faimoase precum Mona Lisa sau Venus din Milo.

Turul din muzeul Louvre ține 90 de minute, iar vizitatorii pot vedea opere de artă relevante, în aceeași ordine în care apar în videoclip. Fanii pot face turul de miercuri până joi sau de sâmbătă până duminică. Mai multe detalii sunt disponbile pe site-ul muzeului Louvre.

Beyonce și Jay-Z au lansat un album împreună, "Everything Is Love", o surpriză pentru ascultătorii lor. La acest moment sunt în mijlocul turneului "On The Run II", ce cuprinde mai multe orașe din America de Nord și Europa.

Tracklist The Carters - ”Everything Is Love”:

1. SUMMER
2. APESHIT
3. BOSS
4. NICE
5. 713
6. FRIENDS
7. HEARD ABOUT US
8. BLACK EFFECT
9. LOVEHAPPY

Citește mai multe despre BeyonceJay-ZThe Carters
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Soulfly lansează noul album "Ritual" la toamnă; Ascultă noua piesă "The Summoning" - VIDEO

Soulfly a confirmat la începutul anului că lucrează la un nou album, iar acum aflăm titlul său şi perioada în...

Închide