Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Linkin Park i-a jucat o farsă trupei Metallica

Înaintea morții tragice a lui Chester Bennington, membrii trupei Linkin Park obișnuiau să se distreze jucând farse altor formații. Nici Metallica nu a scăpat de glumele lor, Mike Shinoda povestind cum ”au intervenit” chiar când trupa cânta ”Master of Puppets”.
Metallica / Mike Shinoda

Metallica / Mike Shinoda

Aflat la Sirius XM's Turbo channel, Mike Shinoda a dezvăluit ce farse obișnuiau să facă în perioada de glorie a trupei Linkin Park. Din lista trupelor cărora le-au făcut diverse glume se numără și veteranii de la Metallica, care au reacționat foarte bine, deși farsa le-a fost întinsă în timpul unui concert.

”Ei erau în mijlocul unei piese - cred că era chiar ”Master of Puppets” - iar noi am venit cu coșuri de picnic și sendvișuri, și am urcat pe scenă în timp ce cântau piesa și pur și simplu am avut un picnic.”

Chester se dădea cu skateboard-ul încoace și-ncolo. Am adus apoi suc de portocale și ne simțeam bine, iar lor li se părea că este super amuzant.”

Farsele se țineau lanț în trupa Linkin Park, Mike Shinoda povestind și cu alte ocazii despre ”ghidușiile” care alungau rutina din turnee.

"La un moment dat, trupa și echipa tehnică - în special echipa tehnică - aveau o farsă preferată. Luau toată mobila din camera unuia dintre noi și o mutau în altă parte. Ori o puneau în lift, în așa fel încât în momentul în care deschideai ușile liftului totul era înghesuit acolo, ca într-un desen animat. Ori așteptau până când cineva din echipă se îmbăta bine de tot și scoteau mobila din hotel afară, așezând-o în aceeași poziție de dinainte. Odată cu mobila, persoana respectivă era și ea mutată afară așa încât în momentul în care se trezea totul părea să fie la locul lui, mai puțin pereții și acoperișul. La final îl vedeai uitându-se în jur nedumerit, încercând să găsească o explicație", povestea Mike în urmă cu ceva ani, într-un interviu acordat publicației Kerrang!.

La mai bine de un an de la moartea lui Chester Bennington, viitorul trupei Linkin Park rămâne incert. Aflat la Inside the Studio, o emisiune a iHeart Radio, Mike a fost din nou întrebat ce se va întâmpla cu Linkin Park. Nici de această dată nu a putut trage, însă, o concluzie.

”Nu știu. Asta e întrebarea de un milion de dolari, nu-i așa? Dar, din păcate, așa cum am mai spus și înainte, nu există un răspuns până în acest moment. Ar fi extraordinar dacă aș ști care este răspunsul. Ar fi totul foarte ușor.”

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Linkin ParkMetallicaMike Shinoda
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
La TVR începe "Povestea Cerbului", o serie de emisiuni "remember" despre Cerbul de Aur

TVR 1, TVR Moldova și TVR Internațional vor difuza o serie de emisiuni ce vor trece în revistă cele 17...

Închide