Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Metallica își modifică setlist-ul concertelor în funcție de Spotify

Legendara trupă rock ține cont de melodiile pe care le ascultă fanii lor pe Spotify, așa că își adaptează setlist-ul la fiecare concert.
Metallica live în Canada, 16 august 2017

Metallica live în Canada, 16 august 2017

Daniel Ek, CEO Spotify, a declarat că trupa Metallica își organizează concertele în funcție de melodiile ascultate de către fanii din diferite țări. Astfel, cele mai populare melodii ascultate în orașul unde are loc show-ul ajung să fie cântate de către Metallica.

"Avem o trupă precum Metallica, ce își schimbă setlist-ul în funcție de oraș, doar uitându-se pe datele din Spotify pentru a vedea ce melodii sunt mai îndrăgite și a le integra în repertoriu." a completat Daniel Ek.

Acesta a mai adăugat că la momentul actual, artiștii, trupele și casele de discuri au mult mai multe instrumente la îndemână pentru a-și înțelege audiența. Într-un fel, rețelele de streaming precum Spotify reușesc să schimbe cu adevărat industria muzicală.

Metallica este una dintre trupele atente la ceea ce își dorește să vadă publicul lor. Sunt înregistrate concertele live, iar fanii pot cumpăra materialele audio de pe site-ul lor.

Citește mai multe despre Metallica
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tarja Turunen descrie relația actuală cu Nightwish: "Ne-am simțit bine să ne îmbrățișăm pe scenă"

Tarja Turunen a vorbit în cadrul unui interviu despre stadiul relației sale cu foștii colegi din Nightwish. Chiar dacă despărțirea...

Închide