Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare" Sandra Izbașa la Masked Singer România 2020Sandra Izbașa a fost primul personaj demascat la Masked Singer Romania - VIDEO Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

Metallica își modifică setlist-ul concertelor în funcție de Spotify

Legendara trupă rock ține cont de melodiile pe care le ascultă fanii lor pe Spotify, așa că își adaptează setlist-ul la fiecare concert.
Metallica live în Canada, 16 august 2017

Metallica live în Canada, 16 august 2017

Daniel Ek, CEO Spotify, a declarat că trupa Metallica își organizează concertele în funcție de melodiile ascultate de către fanii din diferite țări. Astfel, cele mai populare melodii ascultate în orașul unde are loc show-ul ajung să fie cântate de către Metallica.

"Avem o trupă precum Metallica, ce își schimbă setlist-ul în funcție de oraș, doar uitându-se pe datele din Spotify pentru a vedea ce melodii sunt mai îndrăgite și a le integra în repertoriu." a completat Daniel Ek.

Acesta a mai adăugat că la momentul actual, artiștii, trupele și casele de discuri au mult mai multe instrumente la îndemână pentru a-și înțelege audiența. Într-un fel, rețelele de streaming precum Spotify reușesc să schimbe cu adevărat industria muzicală.

Metallica este una dintre trupele atente la ceea ce își dorește să vadă publicul lor. Sunt înregistrate concertele live, iar fanii pot cumpăra materialele audio de pe site-ul lor.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Metallica
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tarja Turunen descrie relația actuală cu Nightwish: "Ne-am simțit bine să ne îmbrățișăm pe scenă"

Tarja Turunen a vorbit în cadrul unui interviu despre stadiul relației sale cu foștii colegi din Nightwish. Chiar dacă despărțirea...

Închide