Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Maggie Rogers lansează piesa "Give A Little"

„Give A Little” este noul single al lui Maggie Rogers, extras de pe albumul de debut al artistei, material care se va lansa anul acesta. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Publicat

pe

Maggie Rogers
Maggie Rogers │ FOTO: Fraser Jones

Piesa „Give A Little” a fost produsă de renumitul Greg Kurstin, câștigător al premiului Grammy, care a colaborat în trecut cu artiști precum Adele, Sia sau Foo Fighters, și este mixată de John Hanes și Șerban Ghenea. „Give A Little” este un exercițiu optimist de imaginație, care proiectează un început efervescent de dragoste pentru o relație care s-a ascuns, până acum, în umbră eșecului și a deziluziei. Scrisă chiar de Rogers, piesă a fost înregistrată în studiourile Echo din Los Angeles.

„Give A Little” vine în continuarea succesului înregistrat de single-ul „Fallingwater”, o piesă de o frumusețe delicată, produsă de Rostam Batmanglij și Rogers. „Fallingwater” este o piesă ce redă în mod fidel configurația unui suflet contorsionat de incertitudini, care se adună sub formă de frustrări și îndoieli legate de propria persoană.

Maggie Rogers este o producătoare, compozitoare și interpretă, originară din Easton, Maryland. După ce a absolvit Tisch School of the Arts din New York, a lansat primul single, „Alaska”, urmat de EP-ul de debut - "Now That The Light Is Fading". Piesa „Alaska” a fost prezentă în clasamentul Spotify’s Viral 50 în 40 de teritorii și a ocupat prima poziție a clasamentului în 23 de țări, inclusiv Statele Unite, depășind 100 de milioane de ascultări până în prezent.

BBC, Tidal, Google Play, Vevo, Pandora și numeroase alte publicații, printre care Rolling Stone, NYLON, SPIN, Billboard, au inclus-o între artiștii de urmărit. Rogers a reușit să devină parte din lista Spotify Best of 2016.

Maggie Rogers se va alătură trupei HAIM într-un turneu internațional, care va include Statele Unite și Europa. De asemenea, artista va bifa și o serie impresionantă de festivaluri anul acesta, precum Reading sau Leeds. Pentru mai multe detalii legate de concerte, fanii sunt rugați să acceseze site-ul ei.

Margaret Debay “Maggie” Rogers a învăţat să cânte la banjo în adolescenţă şi s-a îndrăgostit de muzica folk. Având înclinaţii artistice încă din copilărie, aceasta a reuşit să stăpânească într-un timp scurt harpa, pianul şi chitara fiind inspirată atât de Vivaldi, cât şi de artiste precum Carrie Brownstein, Patti Smith sau Bjōrk. Cu timpul şi-a dezvoltat abilitatea de a-şi scrie singură versurile, câştigând un concurs la prestigiosul Berklee College of Music. Şi-a produs singură primele două albume “The Echo” (2012) şi “Blood Ballet” (2014) într-un mic studio improvizat. După ce Pharrell Williams a descoperit cât de talentată este, viața artistei s-a schimbat complet.

Trending