Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Justin Timberlake revine cu piesa "Soulmate"

Artistul lansează o melodie de vară, care ne duce cu gândul la vacanță. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

Urmărește-ne pe

"Soulmate" a fost produsă de Nineteen85, nimeni alții decât Drake și Nicki Minaj. Justin Timberlake nu este la prima colaborarea cu Drake - aceștia au mai lucrat în 2013 la piesa "Cabaret" de pe albumul "The 20/20 Experience - 2 Of 2".

În 2013, Justin Timberlake a lansat albumul de studio "The 20/20 Experience – 2 of 2", ce a fost urmat de turneul The 20/20 World Tour. Ulterior, artistul s-a concentrat mai mult pe partea de actorie sau producție muzicală pentru film. Piesa "Can't Stop the Feeling", de pe coloana sonoră a filmului de animație "Trolls", a ajuns pe locul 1 în Billboard Hot 100.

În cadrul Super Bowl, Justin Timberlake a interpretat piese precum ”Cry Me a River”, ”Rock Your Body”, ”Sexy Back” sau ”Can't Stop the Feeling”, dar și "Filthy", ce face parte de pe noul material discografic, "Man of The Woods". De asemenea, artistul a avut și un moment dedicat lui Prince, acesta cântând la pian piesa "I Would Die 4 U", acompaniat de muzician pe fundal.

Într-un interviu recent, Timberlake a spus că își dorește să mai lucreze cu Drake la proiecte în viitor.

"Am vorbit despre asta. Nu vreau sa spun nimic încă, fiindcă nu vreau să fie cu ghinion, dar am discutat."

Justin Timberlake urmează să plece într-un turneu european pentru a-și promova cel mai recent album.

Citește mai multe despre Justin Timberlake
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa OK Go îmbracă un dansator cu 89 de telefoane, iar rezultatul devine viral

Ce se întâmplă atunci când își pun ideile laolaltă un artist rock și un dansator? O coregrafie neconvențională, într-un costum...

Închide