Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Justin Timberlake revine cu piesa "Soulmate"

Artistul lansează o melodie de vară, care ne duce cu gândul la vacanță. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

"Soulmate" a fost produsă de Nineteen85, nimeni alții decât Drake și Nicki Minaj. Justin Timberlake nu este la prima colaborarea cu Drake - aceștia au mai lucrat în 2013 la piesa "Cabaret" de pe albumul "The 20/20 Experience - 2 Of 2".

În 2013, Justin Timberlake a lansat albumul de studio "The 20/20 Experience – 2 of 2", ce a fost urmat de turneul The 20/20 World Tour. Ulterior, artistul s-a concentrat mai mult pe partea de actorie sau producție muzicală pentru film. Piesa "Can't Stop the Feeling", de pe coloana sonoră a filmului de animație "Trolls", a ajuns pe locul 1 în Billboard Hot 100.

În cadrul Super Bowl, Justin Timberlake a interpretat piese precum ”Cry Me a River”, ”Rock Your Body”, ”Sexy Back” sau ”Can't Stop the Feeling”, dar și "Filthy", ce face parte de pe noul material discografic, "Man of The Woods". De asemenea, artistul a avut și un moment dedicat lui Prince, acesta cântând la pian piesa "I Would Die 4 U", acompaniat de muzician pe fundal.

Într-un interviu recent, Timberlake a spus că își dorește să mai lucreze cu Drake la proiecte în viitor.

"Am vorbit despre asta. Nu vreau sa spun nimic încă, fiindcă nu vreau să fie cu ghinion, dar am discutat."

Justin Timberlake urmează să plece într-un turneu european pentru a-și promova cel mai recent album.

Albume noi

Justin Timberlake lansează albumul "Everything I Thought It Was" - TRAILER

După șase ani, Justin Timberlake revine în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". Până la apariția materialului complet, artistul a incitat publicul cu un trailer video, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Everything I Thought It Was"
Trailer "Everything I Thought It Was" │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Au trecut aproximativ șase ani de la ultimul album lansat de Justin Timberlake, dar artistul nu s-a dezis de pasiunea sa pentru muzică. A pregătit un nou material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor anul acesta.

Mai mult, "Everything I Thought It Was" este prefațat de piesa "Selfish", ce urmează să fie lansată oficial pe 25 ianuarie. Vestea a fost oferită de Timberlake pe social media, publicând o imagine realizată de Charlotte Rutherford. Artwork-ul îl prezintă pe artist cu spatele la cameră, privind spre un apus frumos colorat.

"Selfish" este o piesă marcată de influențe R&B, ce s-a bucurat deja de un debut live, pe 19 ianuarie, în cadrul unui concert pe care Timberlake l-a susținut în Memphis.

În ceea ce privește albumul "Everything I Thought It Was", acesta beneficiază de un trailer intrigant. O mașină se oprește la o benzinărie din deșert, iar naratorul, interpretat de Benicio Del Toro, spune:

"Ce avem noi aici? Ooh, e o mașină drăguță! Stai, este un model. Asta spunea JT? OK, acel apus de soare cu siguranță nu este real. Oh, iată-l pe Justin! De ce nu se întoarce? La ce naiba se uită?

TRAILER "Everything I Thought It Was"

Citește în continuare

Trending