Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Jaden Smith a lansat un album nou pe Instagram

Dacă artiștii au început să găsească modalități din ce în ce mai ingenioase de a lansa muzică online, iată că a venit și rândul noii generații de muzicieni să împartă cu fanii noul album... pe Instagram. Mai multe detalii puteți afla în articol.
Videoclip Jaden Smith George Jeff

Videoclip Jaden Smith George Jeff (foto: Jaden Smith)

Urmărește-ne pe

Fiul lui Will Smith, Jaden, este întotdeauna cu un pas în viitor. De această dată a ales una dintre cele mai accesate platforme de social media, Instagram, pentru a lansa o altă variantă a albumului său din 2017, "Syre".

Data de lansare pentru "Syre: The Electric Album" a coincis cu ziua de naștere a artistului, care tocmai a împlinit 20 de ani. Este primul material discografic lansat în această manieră, iar piesele apar sub forma unor clipuri care atunci când sunt lipite între ele formează imaginea de artwork.

SYRE: The Electric Album

O postare distribuită de Jaden Smith (@c.syresmith) pe

"Syre", lansat de Smith la doar 19 ani, este un album cu piese rap având mesaje foarte profunde pentru vârsta lui. Alături de sora lui, Willow Smith, Jaden își dorește să trăiască într-o lume mai bună, iar muzica lui este plină de simboluri care ne duc în această direcție.

"Noi doar încercăm să ajungem la viziunea unei singure lumi, unde toată lumea poate trăi în echilibru, o lume unde nu sunt 16,000 de copii care mor din cauza malnutriției în fiecare zi. Asta vreau să reușesc și din cauza asta fac muzică."

Materialul discografic este inspirat de albume precum "The Life Of Pablo", a lui Kanye West, sau "Blonde", a lui Frank Ocean și are nuanțe folk, metal, 70s rock, pop și tehno.

Între timp, tatăl său, Will Smith, a colaborat cu Nicky Jam, Era Istrefi și Diplo, pe partea de producție, la piesa „Live It Up“, imnul Campionatului Mondial de Fotbal.

Citește mai multe despre Jaden Smith
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muzeul Louvre oferă un tur inspirat din videoclipul lui Beyonce și Jay-Z

Fanii faimosului cuplu pot merge într-un tur special gândit de personalul muzeului din Paris, pentru a se bucura de obiectele...

Închide