Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Jaden Smith a lansat un album nou pe Instagram

Dacă artiștii au început să găsească modalități din ce în ce mai ingenioase de a lansa muzică online, iată că a venit și rândul noii generații de muzicieni să împartă cu fanii noul album... pe Instagram. Mai multe detalii puteți afla în articol.

Publicat

pe

Videoclip Jaden Smith George Jeff
Videoclip Jaden Smith George Jeff │ FOTO: Jaden Smith

Fiul lui Will Smith, Jaden, este întotdeauna cu un pas în viitor. De această dată a ales una dintre cele mai accesate platforme de social media, Instagram, pentru a lansa o altă variantă a albumului său din 2017, "Syre".

Data de lansare pentru "Syre: The Electric Album" a coincis cu ziua de naștere a artistului, care tocmai a împlinit 20 de ani. Este primul material discografic lansat în această manieră, iar piesele apar sub forma unor clipuri care atunci când sunt lipite între ele formează imaginea de artwork.

SYRE: The Electric Album

O postare distribuită de Jaden Smith (@c.syresmith) pe

"Syre", lansat de Smith la doar 19 ani, este un album cu piese rap având mesaje foarte profunde pentru vârsta lui. Alături de sora lui, Willow Smith, Jaden își dorește să trăiască într-o lume mai bună, iar muzica lui este plină de simboluri care ne duc în această direcție.

"Noi doar încercăm să ajungem la viziunea unei singure lumi, unde toată lumea poate trăi în echilibru, o lume unde nu sunt 16,000 de copii care mor din cauza malnutriției în fiecare zi. Asta vreau să reușesc și din cauza asta fac muzică."

Materialul discografic este inspirat de albume precum "The Life Of Pablo", a lui Kanye West, sau "Blonde", a lui Frank Ocean și are nuanțe folk, metal, 70s rock, pop și tehno.

Între timp, tatăl său, Will Smith, a colaborat cu Nicky Jam, Era Istrefi și Diplo, pe partea de producție, la piesa „Live It Up“, imnul Campionatului Mondial de Fotbal.

Trending