Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Guns N' Roses a depășit un record stabilit de Metallica

Atât Guns N' Roses, cât și Metallica au stabilit de-a lungul anilor multiple recorduri, existând situații în care Axl & co au fost mai buni decât Hetfield & co și invers. Dacă ne raportăm la numărul spectatorilor veniți la concert pe stadionul Ullevi din Suedia, Guns N' Roses trece în frunte, depășind performanța stabilită anterior de Metallica.
Guns N' Roses / Metallica

Guns N' Roses / Metallica (foto: Raph_PH (poza Guns N' Roses))

Potrivit IQ Magazine, Guns N' Roses a stabilit de curând un nou record. Trupa a reușit să strângă un număr impresionant de spectatori pe stadionul Ullevi din Suedia, depășind performanța veteranilor de la Metallica, deținătorii anteriori ai recordului.

Guns N' Roses a cântat pe 21 iulie pentru 64,289 de spectatori, adunând pe stadion cu peste 1200 de oameni mai mult decât reușea Metallica să atragă în 2015. Recordul lui Hetfield, Ulrich, Hammett și Trujillo era de 63,036 de spectatori.

Turneul ”Not In This Lifetime” al trupei Guns N' Roses se află încă în plină desfășurare. Început în aprilie 2016, turneul a generat până la finele lui 2017 nu mai puțin de 292.5 milioane de dolari, plasându-se pe locul 2 în topul celor mai profitabile turnee ale anului trecut. Trupa a fost depășită doar de U2, ale cărei concerte au generat 316 milioane de dolari. În ciuda succesului acestui turneu, încă nu se știe dacă Guns N' Roses va înregistra în perioada următoare și un nou album.

Pe 29 iunie, Guns N' Roses a relansat albumul "Appetite for Destruction". Noua versiune a discului include 25 de demo-uri nelansate până acum, ce au fost înregistrate în sesiunea din 1986, la Sound City.

Pe fondul acestei reveniri în atenția publicului, susținută și de recentele concerte, Guns N' Roses a devenit prima trupă care a depășit pragul de un miliard de vizualizări pentru un videoclip lansat în anii '90. Este vorba despre clipul "November Rain", ce a fost publicat în urmă cu 26 de ani.

Citește mai multe despre Guns N' RosesMetallica
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mai sunt "5 More Days Til Summer", după calendarul lui Lenny Kravitz - AUDIO

Pentru Lenny Kravitz, vara încă nu a început. "5 More Days Til Summer" se numește noul său single, ce emană...

Închide