Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Frances Bean Cobain nu ar citi niciodată jurnalul tatălui ei

Fiica lui Kurt Cobain a declarat că ține foarte mult la documentele intime ale tatălui său și nu i se pare normal ca acestea să fie accesibile publicului.
Frances Bean Cobain

Frances Bean Cobain

O expoziție dedicată solistului Nirvana a fost deschisă în Irlanda, la The Museum of Style Icon. Se numește "Growing Up Kurt Cobain" și cuprinde pagini din jurnal, fotografii, schițe și piese din garderoba acestuia. Piesele au fost alese de către mama lui Kurt Cobain, Wendy și sora lui, Kim.

"Nu îmi pot imagina cum este să fii mort, iar oamenii să îți citească cele mai intime gânduri. Ce încălcare a vieții private, nu cred că merită asta, mai ales că în muzica lui a decis să nu publice acele gânduri. E un lucru diferit să îl cunoști prin intermediul artei sale, un fel de extensie a lui făcută public în mod intenționat."

Frances a mai spus că muzica tatălui ei îi place foarte mult, însă i se pare mult mai greu să se conecteze la jurnalele lui, pe care le consideră intime. Aceasta consideră că artistul nu și-ar fi dorit ca oamenii să îi citească cele mai întunecate, profunde și ascunse gânduri.

Fiica lui Kurt Cobain a început să cocheteze cu muzica și a publicat deja fragmente de piese pe pagina ei de Instagram.

Citește mai multe despre Frances Bean Cobain
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ce artiști de peste hotare poți vedea gratis la GreenSounds 2018 în Herăstrău

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL revine cu cea de-a 5-a ediție și aduce în Herăstrău artiști cu nume sonore de peste hotare....

Închide