Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Kimbra
Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence

Florence + the Machine lansează „High As Hope”

Florence + the Machine lansează cel de-al patrulea album de studio, „High As Hope”, un material așteptat cu nerăbdare de fanii de pretutindeni, material care promite relevarea unei direcții muzicale distincte. Mai multe detalii puteți afla în articol.

Florence Welsch (foto: WENN.com)

Albumul „High As Hope” este dovadă clară a evoluției artistei, care pare acum mai sigură ca niciodată. Florence scrie despre anii adolescenței dintr-un alt unghi, pe direcția maturizării, și tratează subiecte precum copilăria sa din sudul Londrei, familia, relațiile interumane și arta în sine.

Poate pentru prima oară, un album precum „High As Hope” reușește să atingă un subiect foarte intim și să îl îmbrace într-un sunet atât de original.

Noul material semnat Florence Welch este o expresie a regăsirii de sine, un testament de o onestitate zdrobitoare, un spectacol al lucidității. Artista a început să scrie pentru album (pe care l-a și coprodus) în liniștea oferită de orașul natal, pedalând în fiecare zi spre studio-ul ei din Peckham. Munca a fost continuată în colaborare cu Emile Haynie, în Los Angeles.

În cele din urmă, albumul a fost mixat în New York, unde, privind spre linia fină a orizontului, Florence s-a lăsat inspirată de contrastul violent între haosul lumii pamantene și liniștea cerului, găsind astfel varianta perfectă de titlu pentru noul material – „High as Hope”.

Întregul album este un amestec de contradicții, născut, după cum spune și Florence, „din bucurie și furie”, un amestec destinat relevării unei noi direcții muzicale și spirituale. Reunind piese precum „Sky Full of Song”, „Hunger” și „Big God”, albumul „High As Hope” se numără cu certitudine printre cele mai frumoase materiale discografice ale anului 2018.

Florence + the Machine: „High As Hope”

  1. June
  2. Hunger
  3. South London Forever
  4. Big God
  5. Sky Full of Song
  6. Grace
  7. Patricia
  8. 100 Years
  9. The End of Love
  10. No Choir

Citește mai multe despre Florence and the Machine
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ce trebuie să știi dacă mergi la Neversea 2018 - program, transport, reguli de acces

Neversea 2018 va avea loc în perioada 5-8 iulie 2018. Află informații utile dacă mergi la festivalul din Constanța: de...

Închide