Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Fiica lui Kurt Cobain a explicat de ce folosește mereu o expresie din biletul de adio al tatălui ei

Frances Bean Cobain a fost întrebată în cadrul unui interviu de ce folosește atât de des expresia "pace, dragoste, empatie", regăsită la finalul biletului de adio al tatălui ei. Deși conștientizează că asocierea ”vine dintr-un loc întunecat”, fiica lui Kurt a explicat că își dorește să revendice aceste lucruri în viața sa.
Frances Bean Cobain

Frances Bean Cobain

Frances Cobain a detaliat într-un interviu pentru The Independent de ce folosește frecvent expresia ”pace, iubire și empatie”, considerând că amintirile legate de această frază sunt dureroase.

“Folosesc această frază des pentru că vreau să revendic pacea, iubirea și empatia, în ideea că e nevoie de ele pentru sănătatea omului și pentru compasiune și mă refer la reala pace, iubire și empatie.

Da, asociarea vine dintr-un loc întunecat. Faptul că fac trimitere la asta e oarecum ciudat, dar în același timp, scoaterea acestei expresii din contextul inițial și preluarea puterii e felul meu de a depăși acel moment”, a explicat Frances.

Fiica regretatului solist Nirvana avea doar 2 ani când tatăl ei lăsa acel bilet de adio, ce se încheia cu fraza pe care Frances a preluat-o. Kurt s-a stins din viață pe 5 aprilie 1994, la vârsta de doar 27 de ani. Moartea sa a fost intens mediatizată, Nirvana fiind una dintre portavocile generației anilor '90 și una dintre cele mai ascultate formații ale momentului.

În luna aprilie, Frances Cobain declara că își dorește să lanseze ceva ”palpabil” pe plan muzical. Cunoscută în special pentru activitatea sa în domeniul modei și al artelor vizuale, tânăra a publicat online o piesă neterminată, indicând că își dorește pe viitor să publice și ceva oficial.

”În ce privește muzica, nu vreau să fiu rigidă și să spun că sunt muzician sau că sunt un artist vizual, pentru că simt că toate se întrepătrund și că fiecare parte a activității mele artistice are legătură cu întregul. Deci vreau oare să continui să fac muzică și să o fructific și să ajung în viitor la ceva palpabil? Absolut. Vreau, însă, oare să transmit publicului că am lansat ceva oficial? Nu, ce am publicat a fost doar o postare pe Instagram”, a specificat Frances, făcând referire la un clip de câteva secunde publicat online pe 5 aprilie, dată ce a marcat 24 de ani de la moartea lui Kurt.

Citește mai multe despre Frances Bean CobainKurt Cobain
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Din New York, la Gărâna - a doua ediție a festivalului de Fusion produs de Dean Bowman

În perioada 3 - 5 august 2017, la Gărâna, în Poiana Lupului - locul unde s-a scris istorie pentru Festivalul...

Închide