Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Cerbul de Aur preia prezentator de la Sanremo 2016: actorul italian Gabriel Garko - UPDATE

Festivalul Cerbul de Aur aduce echipa de prezentatori de la Sanremo 2016. Fotomodelul Mădălina Ghenea şi actorul italian Gabriel Garko vor prezenta ediția din acest an.
Mădălina Ghenea şi actorul italian Gabriel Garko

Mădălina Ghenea şi actorul italian Gabriel Garko (Sanremo 2016)

UPDATE: Iulia Vântur este noua prezentatoare a Festivalului Internaţional Cerbul de Aur, infirmând astfel zvonurile legate de Mădălina Ghenea.

Actriţa şi fotomodelul Mădălina Ghenea (29 de ani) va prezenta evenimentul împreună cu actorul italian Gabriel Garko (46 de ani). Cei doi au mai colaborat într-un format similar, prezentând festivalul Sanremo în 2016. Gabriel Garko şi-a făcut debutul în anii '90, după ce în 1991 câştigase o ediţie a concursului Mister Italia. Ulterior avea să ajungă în seriale, telenovele şi producţii de lung metraj.

Potrivit TVR, sex-simbolul sicilian va urca pe scena Cerbului de Aur în serile de concurs, pe 30 şi 31 august, precum şi în seara de Gală - 1 septembrie.

Cerbul de Aur 2018 se va desfăşura între 29 august şi 2 septembrie în Piaţa Sfatului din Braşov şi va fi transmis de către TVR. Festivalul a debutat în 1968 şi a avut 17 ediţii, ultima în 2009. La aproape un deceniu distanţă revine în locul clasic, Piaţa Sfatului şi cu anvergura aferentă. Printre artiştii care vor concerta la festival în acest an se numără James Blunt, Amy Macdonald, Gigliola Cinquetti, Eleni Foureira şi Edvin Marton - Citește mai multe detalii aici

Nu lipseşte nici Concursul Internaţional de Interpretare Cerbul de Aur, la care s-au înscris 18 concurenţi. 15 țări vor fi reprezentate anul acesta în concurs. România are 3 interpreți aleși de juriu: Dora Gaitanovici, Raluca Blejusca și Ovidiu Anton, câștigătorul Selecției Naționale Eurovision în 2016. Festivalul se desfăşoară pe parcursul a 5 zile, iar biletele au fost puse în vânzare la multiple categorii, cea mai accesibilă pornind de la 50 de lei. Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română. Vezi categoriile de bilete și cumpără online

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Amy MacdonaldEdvin MartonJames Blunt
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
James Blunt, Amy Macdonald și Edvin Marton cântă la Cerbul de Aur 2018 - PREȚURI BILETE

James Blunt, Amy Macdonald, Edvin Marton şi câştigători ai Eurovision Song Contest au fost confirmați la ediția aniversară a festivalului...

Închide