Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour

Dua Lipa ar putea înregistra soundtrack-ul următorului film James Bond

Dua Lipa se află în vizorul producătorilor următorului film din seria James Bond pentru înregistrarea piesei principale de pe soundtrack. Așa susțin băieții de la Years & Years, care au dezvăluit ”involuntar” la BBC o informație aparent confidențială.
Dua Lipa

Dua Lipa

Dua Lipa ar putea cânta piesa principală de pe coloana sonoră a următorului film Bond. Așa cred Olly și Mikey de la Years & Years, care au dat de curând tonul acestui zvon prin declarațiile făcute într-un interviu la BBC 5 Live.

Întrebați cine cred ei că vor înregistra noul soundtrack Bond, Mikey Goldsworthy ”a dat din casă” o informație aparent confidențială.

”Având în vedere că Judy Dench a fost M și Ben Whishaw a fost Q, ne gândeam că poate ne vor alege pe noi. Am crezut că ne vor întreba pe noi dacă vrem să facem piesa tematică pentru film, dar cred că o face Dua Lipa. Ar trebui cumva să nu spun asta?”

Olly Alexander a intervenit imediat:

”Ai cumva niște informații pe care noi nu le avem?”

Goldsworthy și-a păstrat poziția, părând nederanjat de eventualele efecte produse de această declarație.

”Nu știu. Mă simt prost acum. Am stricat totul. Ei bine, sperăm că așa e, și apoi vom face noi piesa.”

Momentan nu există nicio altă informație care să dezmintă spusele lui Mikey Goldsworthy, așa încât zvonul rămâne în picioare până la confirmarea sau infirmarea lui.

Dacă Dua Lipa este într-adevăr în vizorul producătorilor filmului Bond, acest lucru ar fi o mare realizare pentru artista britanică în vârstă de doar 22 de ani. Pe de altă parte, popularitatea de care Dua Lipa se bucură în prezent ar fi, de asemenea, un plus pentru promovarea soundtrack-ului, producătorii Bond având și ei de câștigat.

Dua Lipa se află în prezent într-un turneu de promovare a albumului ei de debut, ce i-a adus un număr record de nominalizări la Brit Awards 2018. La finalul galei, artista a plecat acasă cu două trofee: pentru "Best Female Solo Artist" și pentru "British Breakthrough Act". În discursul ei, Lipa a mulțumit artistelor care au inspirat-o, dedicând trofeul ei "femeilor care cuceresc lumea".

Citește mai multe despre Dua LipaYears and Years
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Zayn lansează un single extrem de catchy, "Sour Diesel" - AUDIO

Zayn Malik e pe val şi după ce a oferit detalii despre viitorul album, acum lansează un nou single de...

Închide