Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Ascultă "Driving Rain", noul single al lui Slash cu Myles Kennedy & The Conspirators - AUDIO

Slash, Myles Kennedy & The Conspirators deschid noul album "Living The Dream" cu piesa "Driving Rain". Melodia a pornit de la un riff compus de Slash, ce îi transmite chitaristului "un vibe de Aerosmith mai vintage".

Concert Slash la Arenele Romane din Bucuresti pe 28 iunie 2015 (foto: Alex Chelba / InfoMusic.ro)

Cel de-al 4-lea album de studio al Slash cu Myles Kennedy & The Conspirators, "Living the Dream", începe să-și dezvăluie povestea cu piesa "Driving Rain". Melodia ne prinde în vârtejul său de la primele note, ceea ce atrage atenția încă de la început fiind un riff al lui Slash. Nu e de mirare că de aici a pornit și ideea întregii piese "Driving Rain".

"Acesta este un riff pe care mi-l amintesc în mod specific, l-am cântat cu băieții pentru prima oară în New Hampshire, în cadrul turneului ”World On Fire”. E o parte de chitară foarte cool, și din acel punct înainte, restul piesei s-a format în mintea mea cât eram în turneu. L-am asamblat anul acesta, iar Myles l-a completat cu o linie melodică grozavă”, a dezvăluit Slash.

Chitaristul a mărturisit că acel riff îi amintește de sound-ul Aerosmith din perioada de început, detaliind și povestea din spatele versurilor.

”Acest riff îmi transmite un vibe de Aerosmith mai vintage. Are un anume sound funk. Din punct de vedere liric, e o poveste a cuiva anonim, ce călătorește cu munca - ar putea fi un muzician, sau ar putea fi un om de vânzări. Partea interesantă este că această persoană are o prietenă sau o soție care suferă de o dependență ce o pune mereu la pământ, iar ea îl convinge pe el să se întoarcă acasă. Ea se simte foarte rău și recurge la vechile obiceiuri, iar asta îl determină pe el să se întoarcă la ea și să o salveze.”

AUDIO: Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators - "Driving Rain"

"Living the Dream" va fi lansat pe 21 septembrie și va fi promovat în cadrul unui turneu. Discul include 12 piese, la care Slash, Myles Kennedy (voce), Brent Fitz (tobe), Todd Kerns (bas, voce) și Frank Sidoris (chitară, voce) au lucrat împreună cu reputatul producător Michael "Elvis" Baskette. Acesta este recunoscut pentru colaborările sale cu nume sonore ale rock-ului internațional, precum Alter Bridge, Iggy Pop și Incubus.

Tracklist "Living the Dream" - Slash cu Myles Kennedy & The Conspirators:

 1. The Call Of The Wild
 2. Serve You Right
 3. My Antidote
 4. Mind Your Manners
 5. Lost Inside The Girl
 6. Read Between The Lines
 7. Slow Grind
 8. The One You Loved Is Gone
 9. Driving Rain
 10. Sugar Cane
 11. The Great Pretender
 12. Boulevard Of Broken Hearts

Slash cu Myles Kennedy and The Conspirators au susținut două concerte în România. În 2013 au avut un concert sold out la Sala Palatului, iar în 2015 au umplut Arenele Romane.

Citește mai multe despre Myles KennedySlash
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Red Guard Choir, legendarul ansamblu rus, revine în toamnă pe scenele din România, cu un nou spectacol

Exponent internațional al excelenței în muzică, ansamblul The Red Guard Choir condus de generalul rus Viktor Eliseev, cunoscut publicului sub...

Închide