Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Dirty Shirt anunță concerte în Europa de Vest

Dirty Shirt își anunță ascensiunea spre Europa de Vest cu noi concerte, în Germania și Marea Britanie. Trupa va cânta pe aceleași scene cu Skindred, Decapitated și Trollfest.

Publicat

pe

Formația maramureșeană Dirty Shirt a acceptat invitația britanicilor de la SKINDRED de a susține vara aceasta două concerte alături de aceștia în Germania, așa că după participarea la Rockstadt Extreme Fest, formația va pleca din nou la drum. Cele două concerte vor avea loc în perioada 5-7 august 2018 în orașele Aschaffenburg (Colos-Saal) și Lindau (Club Vaudeville), fiind pentru prima dată când Dirty Shirt va concerta în aceste două locuri.

De asemenea, Dirty Shirt anunță și participarea la un nou festival pe meleaguri străine, și anume HRH Metal III din Marea Britanie. Festivalul va avea loc în perioada 16-17 februarie 2019 la O2 Academy în Birmingham, Marea Britanie, iar pe lângă formațiile headliner DECAPITATED și TROLLFEST, alături de Dirty Shirt vor mai cânta formații precum Devilment, Lost Society, Raging Speedhorn, Acid Reign și multe altele.

Dirty Shirt este una dintre cele mai cunoscute trupe de crossover folkcore metal din România și Estul Europei, al cărei stil unic rezultă din combinarea elementelor rock/metal cu influenţe din orizonturi muzicale foarte diverse – folclor românesc, funk, electro, world music.

Din 1995 și până acum, prin muncă, devotament, talent și originalitate, Dirty Shirt a prezentat pe cele mai mari scene din România și din lume un brand 100% autentic de metal. Dirty Shirt a câștigat locul 2 la Wacken Metal Battle în 2014, cel mai prestigios concurs metal din lume și a plecat acasă cu trofeele pentru „Best Rock Ambassador” (Metalhead Awards) și „Best Romanian Metal Act” (Maximum Rock Awards), acordate în cadrul celor mai mari ceremonii de premiere din România, în sfera muzicii rock.

Trending