Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour

Confesiunile lui Smiley ajung în toată țara - DATE

De ziua lui, Smiley a anunțat turneul național #Confesiune, cadou pentru toți cei care ii iubesc muzica și care l-au inspirat. După succesul de la Arenele Romane din capitală, artistul de la Hahaha Production va duce concertul #Confesiune pe scenele din toată țara.

Concert Smiley - Confesiune la Arenele Romane pe 2 iunie 2018

Universul #Confesiune cuprinde momente artistice unice și surprind tot ceea ce Smiley a însemnat în cei 10 ani de cariera solo: interpret, compozitor, producător, om de televiziune, actor și artist.

"Sunteți pregătiți? Venim. În gașcă mare. Vă dăm întâlnire în orașul vostru, vă așteptăm cu mic cu mare să ne distram, să sărbatorim cei 10 ani de HaHaHa Production, să dansăm și să cântăm împreună într-un super show!”, a declarat Smiley.

Turneul include 10 orașe și poartă numele ultimului album - "Confesiune"

RECOMANDARE:  Urmărește galeria de poze de la concertul Smiley - Confesiune de la Arenele Romane 2018

Smiley a cucerit inimile publicului cu trupa Simplu, alături de care a lansat cinci albume premiate cu Discul de Aur, după care artistul s-a îndreptat către o carieră solo. Până în prezent a lansat patru albume: "În lipsa mea" (2008), "Plec pe Marte" (2010), "Acasă" (2013) și "Confesiune" (2017), în care a investit pasiunea sa pentru muzică şi a jonglat, ca un adevărat acrobat, cu diferite stiluri muzicale: de la pop, soul, funk, la r'n'b şi hip-hop. Rezultatul s-a văzut în aprecierea primită din partea publicului, din milioanele de vizualizări ale videoclipurilor şi din hit-urile care au atins poziţii fruntașe în topurile muzicale.

Citește mai multe despre Smiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ce a spus mama lui Kurt Cobain când a auzit prima oară "Smells Like Teen Spirit"

Cel mai mare hit al trupei Nirvana, "Smells Like Teen Spirit", a fost ascultat de către mama lui Kurt Cobain...

Închide