Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Ce trupe cântă în deschiderea concertului Judas Priest de la București

Trupa Judas Priest revine la București pe 22 iulie la Romexpo, pentru un concert în aer liber. Evenimentul va face parte din turneul Firepower, aducând o producție fantastică, nouă pentru publicul din România.

Concert Judas Priest la Romexpo din Bucuresti pe 1 iulie 2015 (foto: Alex Chelba / InfoMusic.ro)

Judas Priest este cu siguranță una dintre legendele scenei metal internaționale. Cu peste 40 de ani de activitate, cu un Grammy câștigat pentru 'Best Metal Performance' și cu ultimul material, 'Redeemer of Souls' pe prima poziție în US Billboard Top 200, Judas Priest ține în continuare stindardul sus după cele 4 decenii de activitate.

Formată la începutul anilor '70 în Birmingham de către K.K. Downing și Ian Hill, în '74 li s-a alăturat Rob Halford și Glenn Tipton, astfel cristalizându-se nucleul trupei. După câteva încercări discografice precum 'Rocka Rolla' și 'Sad Wings of Destiny', au urmat 4 albume care au transformat Judas Priest într-o formație etalon. Tot Judas a fost una dintre primele formații care au popularizat hainele și accesoriile din piele în rândul comunității metal. Anii '80 aduc deja maturizarea formației cu albume precum 'British Steel', 'Point of Entry', 'Screaming for Vengance' și 'Defenders of the Faith'. A doua jumătate a anilor '80 i-a găsit pe Judas Priest abordând o latură mai melodică a hard rock-ului cu albume precum 'Turbo' si 'Ram it Down'.
Totul a culminat cu 'Painkiller' în 1990, album considerat de mulți specialiști, dar și fani ca fiind cheia de bolta a discografiei britanicilor.

În deschiderea britanicilor vor urca pe scenă Battle Beast, Rhemorha și Carthagods

Battle Beast se reîntorc la București pentru încă un show memorabil. Înființați în 2008, la doar 2 ani au câștigat Wacken Metal Battle iar în 2012 au lansat albumul de debut, 'Steel'. A urmat un turneu alături de Nightwish, iar apoi un nou album intitulat "Battle Beast" care le-a adus un alt turneu, de această dată alături de Sonata Arctica și Powerwolf.

În 2015 a fost lansat albumul 'Unholy Savior' care a ajuns pe locul 1 în Finlanda. Tot în 2015 au ajuns la București alături de Sabaton si Delain. Anul trecut au scos cel mai nou material discografic intitulat 'Bringer of Pain' care la rândul său a ajuns pe prima poziție în topul din Finlanda.

În momentul de față Battle Beast înseamnă:
Noora Louhimo - voce
Pyry Vikki - tobe
Joona Bjorkroth - chitară, voce
Juuso Soinio - chitară
Eero Sipila - bass, voce
Janne Bjorkroth - clape, voce


Rhemorha este o formație experimentată care vine tocmai din Siberia, Rusia, frontman-ul lor fiind unul dintre cei mai importanți promoteri din Rusia, formația urcând deja pe scenă cu multe nume cunoscute ale scenei metal.

Și-au început activitatea în 2007 și au ajuns să fie favoriții scenei locale cu EP-ul de debut omonim, iar în 2009 au lansat albumul 'I'. Au urmat turnee cu Soulfly, As I Lay Dying, All Shall Perish. Iar în vara lui 2010 ajung în Europa la Masters of Rock Festival din Vizovice.

A urmat apoi un turneu cu Sepultura și câteva concerte alături de KORN și Scorpions. Din cauza situației politice, Rhemorha a luat o pauză de 3 ani, însă în 2017 au început să lucreze la un nou album, 'Natural Born Groove' care a fost lansat la finalul lui 2017. Înregistrat la Audiohammer Studios din Orlando, pe album au fost invitați Andreas Kisser și Logan Mader.

Carthagods este una dintre primele formații de metal apărute în Tunisia, bazele sale fiind puse în 1997. Carthagods este considerată formația pionier a scenei metal tunisiene. În 2001 au cântat alături de Epica în Tunisia, în cadrul evenimentului 'Rock Tunisia', iar în 2007 la a doua ediție a 'Rock Tunisia' au urcat pe scenă și au cântat alături de Kiko Loureiro, actualul chitarist Megadeth.

În 2008 au lansat primul album, 'Shadows and Eater of Sin' alături de chitaristul olandez Marcel Coenen, iar un an mai târziu au deschis concertul Dark Tranquillity din Tunisia. Au urmat apoi concerte alături de nume importante ale scenei metal precum Anathema, Tim Ripper Owens, Ron 'Bumblefoot', Paul Di Anno sau Max Cavalera. În 2015 au lansat cel mai recent album, intitulat 'Carthagods'

Carthagods înseamnă:
M.Khema - voce
Timo SOMERS - chitară (live)
TARAK - chitară
ZACK - tobe, backing vocals
TIMON - bass

Bilete la concertul Judas Priest - Firepower 2018

presale 2

  • 310 lei Cat A
  • 205 lei Cat B
  • 179 lei Cat C
  • 155 lei Cat D

Infomații despre numărul și categoriile de bilete ce vor fi puse în vânzare:

  • Categoria A - cu loc pe scaun in tribuna VIP. (doar 1000 de bilete)
  • Categoria B - fara loc, in fata scenei (doar 1000 de bilete)
  • Categoriile C si D - in spatele categoriei B, fara loc (4000 de bilete)

Harta categoriilor de bilete la concertul Judas Priest

Informații despre accesul la concert:

  • Copiii cu varsta sub 7 ani au acces gratuit doar in categoriile B, C si D si trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valid.
  • Locurile pe scaune in categoria A se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate

Ultima oară când a venit în România, Judas Priest a concertat tot la Romexpo. Urmărește galeria de poze de la concert!

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Battle BeastCarthagodsJudas PriestRhemorha
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dave Grohl explică de ce nu a compus niciodată pentru Nirvana

Dave Grohl a povestit mai multe despre perioada petrecută alături de Nirvana și faptul că nu avea destulă încredere în...

Închide