Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour

Ce motiv a invocat Massive Attack pentru anularea concertului de la Madrid

Fanii trupei au fost dezamăgiți și au reacționat în social media după ce Massive Attack și-a anulat concertul pe o scenă a festivalului Mad Cool din Madrid. Cântarea era programată în cea de-a doua zi de festival, după miezul nopții. Formația a refuzat să concerteze spunând că este deranjată de sunetul de pe o altă scenă, unde cânta Franz Ferdinand, unul dintre headlinerii festivalului. Zgomotul le-ar fi afectat show-ul.
Massive Attack

Massive Attack

Massive Attack trebuia să cânte la Mad Cool Festival vineri spre sâmbătă noaptea, de la 1:45 la 3:00. Fanii au primit însă doar vreo două ore de liniște și așteptare, trupa refuzând să urce pe scenă. Organizatorii au reacționat printr-o declarație online (update: ștearsă ulterior de pe Twitter), cerându-le scuze spectatorilor, spunând că au încercat fără succes să găsească un alt interval orar pentru ca Massive Attack să cânte fără a se simți deranjată. După mai bine de o oră de așteptare, fanii strânși în număr foarte mare  în raport cu locația au plecat dezamăgiți, revărsându-și supărarea pe Internet.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Alex Kapranos, solistul scoțienilor Franz Ferdinand, a reacționat pe Twitter cu un emoticon trist la mesajul oficial al organizatorilor. Ca o paralelă, cu o seară în urmă, pe aceeași scenă concertase Justice, în același timp cu headlinerul Kasabian.


Mad Cool Festival 2018 se defășoară la Madrid, ediția din acest an - a treia - reunind între 12 și 14 iulie nume grele ale muzicii, precum: Depeche Mode, Pearl Jam, Kasabian, Arctic Monkeys, Alice in Chains, Snow Patrol, Post Malone, Justice, Nine Inch Nails, Dua Lipa și Jack White. Organizatorii au anunțat peste 240.000 de bilete comercializate (numărând toate zilele) și au pus deja în vânzare ediția de anul viitor, la 145 de Euro plus taxe. Cu 80.000 de oameni pe zi și o locație nouă în nordul Madridului, festivalul s-a confruntat cu un haos la intrare, potrivit reacțiilor postate de public.

Massive Attack urmează să cânte la Arenele Romane din București pe 24 iulie, după amânarea evenimentului din 21 iunie. Formația se va întoarce la noi după o pauză de 10 ani, organizatorul fiind Phoenix Entertaiment. Biletele constă 170 de lei, iar în deschidere a fost anunțată trupa Young Fathers.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre KasabianMassive Attack
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rob Zombie şi Marilyn Manson colaborează pe piesa "Helter Skelter" - AUDIO

Rob Zombie şi Marilyn Manson îşi unesc forţele în această vară pentru un turneu "Twins of Evil" şi pentru a...

Închide