Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Whitesnake în concert la București pe 1 iulie 2019Poze concert Whitesnake la București pe 1 iulie 2019 INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Steve Aoki s-a aruncat în mijlocul fanilor la Festivalul NEVERSEA 2019NEVERSEA 2019: Jessie J și Steve Aoki au coborât în public în a treia zi de festival - POZE & VIDEO NEVERSEA 2019: Show-uri incendiare cu Sean Paul și Afrojack - POZE & VIDEO Ed Sheeran la București - Un om și un cutremur de iubire pe Arena Națională

Ce a spus mama lui Kurt Cobain când a auzit prima oară "Smells Like Teen Spirit"

Cel mai mare hit al trupei Nirvana, "Smells Like Teen Spirit", a fost ascultat de către mama lui Kurt Cobain înainte de lansarea oficială. Wendy O' Connor a povestit în cadrul unui interviu care a fost reacția sa la prima audiție a piesei, mărturisind că își amintește totul ”de parcă s-ar fi întâmplat în urmă cu câteva minute”.
Kurt Cobain în clipul ”Smells Like Teen Spirit”

Kurt Cobain în clipul ”Smells Like Teen Spirit”

Mama lui Kurt Cobain, Wendy O'Connor, a acordat recent un interviu pentru Press Association, în cadrul căruia a detaliat care a fost reacția ei când a auzit prima oară piesa "Smells Like Teen Spirit".

"Obișnuiau să repete la mine în garaj, așa că eu le-am auzit prima pe toate, indiferent despre ce vorbim. Apoi prima oară când am auzit muzică nouă, tocmai venise în vizită. S-a dus la ușa băii și mi-a spus: <<Pot să ascult o casetă?>> Era duminică.

I-am spus: <<Sigur că da. Ce vrei să asculți?>>. Și-mi spune:<<E albumul meu>>. Albumul tău? Iar el îmi răspunde: <<Da>>. Și eu îi spun: <<Ești aici de 3 zile și eu abia acum aflu asta?>>. El îmi zice: <<O să-l ascult la volum redus>>. Iar eu îi spun: <<De ce? Dă-l tare>>.

Eram în baie, îmi terminam machiajul, și dintr-o dată începe piesa "Smells Like Teen Spirit"."

"Am alergat în cameră, iar el stătea în boxerii lui albi în camera din față, unde se termina canapeaua. M-am așezat pe ea și-mi amintesc totul de parcă s-ar fi întâmplat în urmă cu câteva minute. Mi s-a ridicat părul de pe mână și am simțit o apăsare în piept.

I-am zis: <<Oh, Doamne, Kurt, cum o să faci față?>>. El îmi spune: <<La ce?>>. Iar eu i-am spus: <<Asta va schimba totul>>. L-am avertizat: <<Dragul meu, nu cred că ești pregătit pentru asta. Cum o să faci asta? Piesa asta va deveni ceva uriaș, va fi ceva mare, și nu cred că ești pregătit pentru asta>>.

Îmi era foarte frică pentru ce i se va întâmpla. El îmi spune <<Zici asta pentru că ești mama mea>>. Tatăl lui vitreg se uită spre el și-i spune: <<Nu, Kurt. Chestia asta va fi uriașă. Ar trebui să-ți găsești un avocat>>. Eu îl tot înghionteam și-i spuneam: <<Ai face bine să faci asta și cealaltă. Ai face bine să ai grijă! N-o să poți face față!>>. Și asta a fost, apoi totul pur și simplu a explodat.

Aceasta relatare a fost inclusă și în ”Cobain: Montage of Heck”, primul documentar despre viața solistului Nirvana realizat cu sprijinul familiei sale.

Citește mai multe despre Nirvana
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Guns N' Roses a depășit un record stabilit de Metallica

Atât Guns N' Roses, cât și Metallica au stabilit de-a lungul anilor multiple recorduri, existând situații în care Axl &...

Închide