Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă "Nu De Ieri, De Azi" de la B.U.G. Mafia și alte 2 piese noi (limbaj licențios) - AUDIO

După mai bine de un an de la ultimul single lansat (”Bani, Bani, Bani” (feat. Michel Kotcha)), BUG Mafia revine în forță cu 3 piese noi: ”Nu De Ieri, De Azi” (Prod. Tata Vlad), ”Se Ridică În Aer” (feat. Super Ed) (Prod. Tata Vlad) și ”Schimbu' 3” (Prod. Tata Vlad).

Publicat

pe

BUG Mafia
BUG Mafia

La mijloc de iulie, B.U.G. Mafia lansează online 3 piese noi, toate produse de Tata Vlad. Melodiile au fost înregistrate la Ines Sunet & Video Studio B, tot acolo fiind mixate și masterizate.

"Nu De Ieri, De Azi" are muzica scrisă de Tata Vlad, la chitară fiind Radu Gabriel Arnăutu. Pentru piesa "Se Ridică În Aer", trupa a colaborat cu Super Ed din Șatra B.E.N.Z., sound-ul clasic B.U.G. Mafia încoporând astfel influențe de trap. Cu "Schimbu' 3" se revine la stilul consacrat, pe partea de producție putând fi observate ceva influențe electro.

Anul trecut, B.U.G. Mafia a susținut un concert-eveniment la Arenele Romane: “Românie, fă gălăgie. Concertul a fost dedicat în totalitate fanilor, cea mai activă și implicată comunitate din industria muzicală.

AUDIO: B.U.G. Mafia - "Nu De Ieri, De Azi" (Prod. Tata Vlad)

AUDIO: B.U.G. Mafia - "Se Ridică În Aer" (feat. Super Ed) (Prod. Tata Vlad)

AUDIO: B.U.G. Mafia - "Schimbu' 3" (Prod. Tata Vlad)

Potrivit cifrelor record de vânzări și audiență, B.U.G. Mafia este la acest moment nu doar unul dintre cele mai iubite branduri muzicale autohtone, ci și unul dintre cele mai de succes nume din muzica hip-hop europeană, trupa înroland o adevărată “armată” de fani în spațiul online: canalul de pe YouTube are în prezent peste un milion de abonați, iar pagina de pe Facebook peste un milion 300 de mii de utilizatori.

Fondată în 1993 de Tataee (Vlad Irimia), Caddillac (Dragos Vlad-Neagu) șiUzzi (Alin Demeter), B.U.G. Mafia a reprezentat încă de la început un fenomen cu impact major asupra muzicii și societății românești. Trupa s-a impus rapid în industria muzicală autohtonă, reușind să-și reconfirme statutul cu fiecare produs de succes: 10 albume de studio, 2 materiale best-of (alaturi de un DVD), 6 maxi-single-uri, 13 videoclipuri și vânzări de peste un milion 150 de mii de unitati fizice în perioada 1995 - 2009, o adevărată performanță nu doar pentru piața locală.

Comentează

Trending