Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă a lui Meghan Trainor, "Treat Myself" - AUDIO

Meghan Trainor, creatoarea hitului viral "All About That Bass" revine cu o piesă cu mesaj pozitiv, "Treat Myself". Are un mesaj de împuternicire feminină, de creştere a optimismului şi oferă fundalul sonic specific unei noapte de dans şi visare. Vă invităm să ascultaţi piesa în cadrul articolului.

Publicat

pe

Single Meghan Trainor Treat Myself
Single Meghan Trainor Treat Myself │ FOTO: Meghan Trainor

"Treat Myself" este de altfel single-ul care dă numele viitorului album al lui Meghan. Cântăreaţa de 24 de ani ajunge astfel la 3 materiale discografice în cariera sa. Pe lângă cariera muzicală, artista poate fi văzută şi ca jurat în cadrul emisiunii "The Four", în varianta americană de pe canalul FOX. "Treat Myself", albumul soseşte pe 31 august şi am putut asculta până acum alte 4 melodii de pe acest disc.

Piesa cea nouă se bazează mult pe inducerea ideii de distracţie, fără prejudecăţi, gânduri negre sau stres. Invocă imaginea unui grup de fete care iese la o petrecere de burlăciţe sau pleacă spre un weekend de festival muzical la mare. Noul release este o declaraţie de iubire de sine, de auto ajutare şi auto îmbunătăţire.

Premiată cu Grammy, Meghan a colaborat cu lanţul de magazine Target în cadrul unei campanii "Back to School" care are fix noua melodie în centru. Promo-uri online bazate pe instrumentalul acestui single, reclame TV cu versurile şi promo-uri radio au fost incluse în campanie. Şi altă piesă nouă a lui Meghan, "All The Ways" este coloana sonoră a unei alte serii de spoturi Target.

Fanii care fac precomandă pentru LP vor primi downloaduri instant pentru "Treat Myself", dar şi celelalte single-uri lansate până acum, "Let You Be Right", "Can't Dance", "No Excuses" şi "All The Ways". Meghan Trainor este o artistă din Nantucket, Massachusets, în vârstă de 24 ani şi activă din 2009. Tânăra este activă de la o vârstă foarte fragedă, având înregistrări lansate independent şi chiar albume compuse între 15 şi 17 ani.

A avut şi o carieră în compoziţie, dar cariera sa muzicală reală începea în 2014 după semnarea unui contract cu Epic Records. În 2015 venea primul album de studio, "Fame", care a debutat locul întâi în US Billboard 200 şi a vândut peste 1 milion de copii în SUA. În 2016 Trainor câştiga premiul Grammy pentru "Cel mai bun artist nou".

Comentează

Trending