Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert LP (Laura Pergolizzi) la București pe 24 iunie 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones

Ascultă noua melodie Cigarettes After Sex, "Sesame Syrup" - AUDIO

Cigarettes After Sex, probabil cel mai baladesc act de la Summer Well 2018 ne propune o melodie nouă, "Sesame Syrup". Piesa vine la o lună după ultimul release şi păstrează aerul visător. Vă invităm să o ascultaţi în cadrul articolului.
Single Cigarettes After Sex Crush

Single Cigarettes After Sex Crush (foto: Cigarettes After Sex)

"Sesame Syrup" picură nostalgie, ploaie, peisaje alb-negru care se derulează în faţa ochilor. Trupa americană este relativ nouă pe piaţa muzicală, cunoscând succesul pe YouTube şi pe servicile de streaming prin hitul "Nothing's Gonna Hurt You". După câţiva ani de popularitate online formaţia a scos primul album în 2017, intitulat "Cigarettes After Sex".

Recepţia a fost pozitivă şi au urmat spectacole sold out. Acum se pare că este momentul unui nou release, judecând după aceste single-uri care tocmai au apărut. Vocea trupei, acordurile de chitară şi sintetizatorul reuşesc să creeze peisaje sonice care au prins un număr mare de fani. Secretul îl are solistul Greg Gonzalez, care ne toarnă în urechi o miere androgină, care nu poate inspira decât poveste de dragoste nerealizată.

Chiar şi cei mai cârcotaşi, care vor constata că trupa aplică aceeaşi reţetă iar şi iar şi iar vor recunoaşte că melodiile reuşesc să te prindă în ciuda similarităţii lor. Se pare că noua piesă "Sesame Syrup" a fost înregistrată în aceeaşi sesiune cu "Crush", single-ul lansat luna trecută. Nu e chiar o creaţie nouă, ambele fiind înregistrate în decembrie 2015.

Cigarettes After Sex lua fiinţă în El Paso, Texas în 2008. Acolo solistul Gonzalez înregistra primul său EP în căminul Universităţii din Texas. Aşa s-au născut piese ca "Nothing's Gonna Hurt You Baby", "I'm a Firefighter", "Dreaming of You" şi "Starry Eyes". Gonzalez se muta apoi la New York, unde începea să înregistreze cu o trupă şi aşa apărea single-ul "Affection".

Popularitatea grupului a explodat după ce piesa "Nothing's Gonna Hurt You Baby" a apărut în serialele "The Handmaid's Tale", "The Sinner" şi "Shameless". La început de august Cigarettes After Sex vine în România, cu ocazia lui Summer Well 2018. Pe scenă vor mai urca şi Justice, Bastille, The Kooks, Sofi Tukker şi Tom Grennan.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Cigarettes After Sex
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Află care sunt cei 10 finaliști la iMapp Bucharest 2018

Unul dintre cele mai mari show-uri de 3D video-mapping din lume este iMapp Bucharest, care în acest an are loc...

Închide