Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Andra este cel de-al patrulea antrenor Vocea României

Andra ocupă cel de-al patrulea scaun de la Vocea României și li se alătură celor trei antrenori confirmați: Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă.

Concert Andra - "Aievea" la Sala Palatului pe 23 februarie 2018 (foto: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro)

"Vitrină extensibilă pentru trofee, colectorul de admiratori, microunde pentru floricele muzicale" au fost indiciile apărute în mass-media care au avut ca scop ghicirea ultimului antrenor al emisiunii. Acestea au condus la Andra și la viitoarea sa experiență ca antrenor la Vocea României.

După Irina Rimes, primul antrenor confirmat în noul sezon Vocea României, juriul concursului a prins contur cu Tudor Chirilă care rămâne în scaunul de jurat și în sezonul 8, și Smiley, cel mai longeviv antrenor al concursului.

Andra nu este străină de ipostaza de jurat, cântăreața având o experiență vastă în televiziune. Este jurat în show-ul de divertisment, "Românii au talent", unde în fiecare sezon descoperă oameni extrem de talentați, și antrenează vocile copiilor de la "Vocea României Junior".

"E o provocare foarte frumoasă. Abia aștept să fiu pe scaun, s-apăs butonul la cele mai frumoase voci și să le arăt câte puțin din ce am învățat eu în anii mei de carieră. Vreau să-i ajut pe cei care vin acolo, în acest concurs, vreau să-i ajut să plece de la această experiență cu ceva în plus; în tehnica lor vocală, în experiența lor, pentru cariera lor", a declarat Andra la Știrile PRO TV.

PROMO: Andra, antrenor la Vocea României 2018

Andra este unul dintre cei mai iubiți și premiați artiști din România, cu o carieră de aproape 20 de ani în muzică. Cântăreața este foarte apropiată de fanii ei și dedicată publicului. Piesele lansate de ea au milioane de vizualizări la scurt timp după lansare și ocupă primele locuri în topurile de profil. De-a lungul timpului, artista a lansat 13 albume și are spectacole importante atât în România, cât și în străinătate, reușind să cânte de fiecare dată în fața a mii de oameni.

RECOMANDARE: Poze cu Andra în deschiderea concertului Maluma - El Carrusel 2018

Andra are în palmares Discuri de Diamant, Platină, Aur și Argint pentru vânzările materialelor discografice lansate până în prezent. Artista are în portofoliu, de asemenea, numeroase premii ce se datorează atât vocii, cât și popularității sale, printre titlurile obținute numărându-se “Cea mai bună solistă”, “Cea mai bună voce feminină”, “Cel mai iubit artist”.

Cel de-al 8-lea sezon Vocea României va debuta la Pro TV în această toamnă. Preselecțiile pentru concurs au început încă din luna februarie, audițiile desfășurându-se în marile orașe ale țării: Cluj, Iași, Timișoara și București.

Citește mai multe despre AndraIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana Del Rey a scris o piesă despre Elvis Presley

Artista a contribuit la una dintre melodiile de pe coloana sonora a documentarului ce prezintă viața lui Elvis Presley. Vă...

Închide