Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Years & Years pleacă într-un turneu european

Trupa britanică urmează să lanseze cel de-al doilea album de studio, "Palo Santo", în luna iulie. Vă invităm să aflați datele concertelor în articolul de mai jos.

Publicat

pe

│ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Years & Years vor începe turneul în noiembrie. Primele două concerte vor avea loc în Glasgow, Manchester și Londra. În 2019 vor urca și pe scene din țări precum Germania, Italia sau Belgia și urmează să anunțe mai multe date în curând.

După succesul albumului din 2015, "Communion", membrii trupei britanice s-au întors în studio, unde au lucrat la 14 piese nou nouțe. "Palo Santo", cel de-al doilea material discografic va fi lansat pe 6 iulie, prin Polydor Records, urmând să conțină și piese lansate anterior, precum "Sanctify" sau "Hypnotised".

"Pe albumul , Years & Years adoptă un pop cu influențe tribale, fiind un spațiu în care minoritatea este de fapt majoritate și toată lumea este bine venită." se menționează într-un comunicat oficial de presă.

Aceștia au reușit să construiască o lume muzicală în care vorbesc despre cele mai intime povești, despre identitate, sexualitate și ce înseamnă cu adevărat să fii uman. Printre colaboratorii de pe noul album se numără Kid Harpoon, Greg Kurstin, Julia Michaels, Justin Tranter, Steve Mac, Jessie Shatkin sau Sarah Hudson.

Trupa Years & Years a concertat de două ori în România: în 2016 la Summer Well Festival și în 2017 la Neversea.

Comentează

Trending