Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Years & Years lansează piesa "Palo Santo" (AUDIO)

Years & Years a lansat cel de-al treilea single, „Palo Santo”, extras de pe albumul cu același nume. Vă invităm să ascultați atât varianta de studio, cât și cea acustică.

(foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

„Palo Santo” este o baladă molipsitoare, ce amintește și omagiază pasiunile ascunse ale fiecărui om, încurajând descătușarea tuturor simțurilor. Pe fondul noii piese Years & Years, secretele iau formă unor obsesii vocale și conduc la o explozie controlată de erotism și euforie.

În completarea marii lansări a single-ului „Palo Santo”, Years & Years a făcut publică și varianta acustică a piesei, interpretată de Olly Alexander, la pian. De asemenea, trupa a anunțat și punerea în vânzare a biletelor pentru turneul de promovare al albumului, care va începe în noiembrie. Primele două concerte vor avea loc în Glasgow, Manchester și Londra. În 2019, Years & Years vor urca și pe scene din țări precum Germania, Italia sau Belgia și urmează să anunțe mai multe date în curând.

După succesul albumului din 2015, "Communion", membrii trupei britanice s-au întors în studio, unde au lucrat la 14 piese nou nouțe. "Palo Santo", cel de-al doilea material discografic va fi lansat pe 6 iulie, prin Polydor Records, urmând să conțină și piese lansate anterior, precum "Sanctify" sau "Hypnotised".

Aceștia au reușit să construiască o lume muzicală în care vorbesc despre cele mai intime povești, despre identitate, sexualitate și ce înseamnă cu adevărat să fii uman. Printre colaboratorii de pe noul album se numără Kid Harpoon, Greg Kurstin, Julia Michaels, Justin Tranter, Steve Mac, Jessie Shatkin sau Sarah Hudson.

„Vreau să port oamenii într-o aventură frumoasă și sălbatică, o aventură prin universul viselor mele, într-o lume diferită față de a noastră. M-am gândit mult timp la acest loc, un loc din care poți să spui povești despre identitate, sexualitate, celebritate.” – Olly Alexander, referitor la conceptul din spatele albumului „Palo Santo”.

„Communion”, a înregistrat un succes fenomenal, devenind #1, imediat după lansarea din 2015. Primul album s-a vândut în peste 1,5 milioane de exemplare, a obținut patru discuri de platină și a fost nominalizat de cinci ori la BRIT Awards.

Trupa Years & Years a concertat de două ori în România: în 2016 la Summer Well Festival și în 2017 la Neversea.

Citește mai multe despre Years and Years
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
60.000 de oameni l-au așteptat pe Ed Sheeran să revină de la toaletă 

Uneori, necesitățile fiziologice nu mai suportă amânare. Într-o astfel de situație s-a aflat și Ed Sheeran, care a oprit de...

Închide