Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Will Ferrell va juca într-un film de comedie despre Eurovision

Will Ferrell, actorul de comedie din populara serie ”Anchorman”, va juca într-un film despre Eurovision Song Contest. Pelicula va fi produsă de Netflix și se va intitula simplu ”Eurovision”.
Will Ferrell

Will Ferrell

Actorul american va lucra și la scenariul acestui film, alături de Andrew Steele, scriitor și producător al cunoscutei emisiuni de divertisment Saturday Night Live (SNL). Momentan nu este cunoscut sinopsisul peliculei. Se știe, însă, că documentarea a fost făcută la cald, Will Ferrell participând la show-urile live ale ediției Eurovision de anul acesta. Actorul a urmărit evoluția etapelor, stând chiar de vorbă cu câțiva dintre concurenți.

În urma acestui research, Ferrell a primit acordul organizatorilor de a face filmul. Titlul peliculei va fi ”Eurovision” și va fi produs de Netflix, astfel concursul urmând a fi popularizat și în America. Strategia este bună și pentru producătorii Netflix, care vor avea astfel ocazia să-și atragă public din segmentul european.

Acesta va fi cel de-al doilea film al lui Will Ferrell produs de Netflix, după ”Ibiza”, o comedie ce o are în distribuție pe Gillian Jacobs.

Nu se știe dacă Will Ferrell va cânta în comedia despre Eurovision, dar șansele ca acest lucru să se întâmple sunt destul de mari, considerând portofoliul său. Actorul poate fi urmărit cântând în filmul ”Step Brothers”, precum și în diverse momente umoristice prezentate în cadrul emisiunii Saturday Night Live. Anul trecut, a cântat chiar la ceremonia de sfârșit de an a Universității din California de Sud, în cadrul căreia a primit diploma onorifică de doctorat.

Eurovision a ajuns anul acesta la cea de-a 63-a ediție. Concursul a fost câștigat de reprezentanta Israelului, Netta, cu piesa ”Toy”. Tânăra artistă a fost favorita ediției încă de la începutul concursului, videoclipul melodiei sale făcând multă vâlvă în online.

Salvador Sobral, cel care a adus Portugaliei prima victorie la Eurovision după 53 de ani de participări, a fost, însă, dezgustat de melodia Israelului, considerând-o ”oribilă”.

„YouTube-ul a considerat că mi-ar plăcea piesa Israelului (”Toy”, interpretată de Netta). I-am dat play şi a început o piesă oribilă. Din fericire, anul acesta nu trebuie să ascult nimic“, a povestea Salvador într-un interviu pentru Wiwibloggs.

Citește mai multe despre Will Ferrell
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nick Cave And The Bad Seeds lansează un nou live EP

Nick Cave And The Bad Seeds urmează să lanseze un nou EP cu înregistrările live ale mai multor piese. Mai...

Închide