Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Unul dintre membrii 30 Seconds to Mars părăsește trupa

Chitaristul Tomo Miličević a anunțat printr-o postare pe Twitter că a decis să se despartă de colegii lui din trupă. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

30 Seconds to Mars Foto Promo Single Walk on Water
30 Seconds to Mars Foto Promo Single Walk on Water │ FOTO: PR

Erau deja zvonuri că Tomo Miličević ar fi părăsit trupa deoarece nu a fost prezent la câteva dintre concertele din turneul european al 30 Seconds to Mars.

În mesajul publicat online, chitaristul a menționat că este cel mai bun lucru care i se putea întâmpla atât lui personal, cât și trupei. Acesta a mai menționat că anii în care a fost alături de frații Leto au fost plini de amintiri frumoase și că i-a fost foarte greu să ia această decizie.

"Credeți în voi. Urmați-vă visul cu orice preț." a mai spus Tomo Miličević.

Muzicianul și-a arătat totodată aprecierea față de colegii de trupă, Jared și Shannon Leto:

"Cel mai mult vreau să le mulțumesc lui Jared și Shannon fiindcă mi-au oferit oportunitatea să fiu o mică parte din visul lor, să împart scena cu ei pentru o perioadă atât de lungă. O să prețuiesc momentele petrecute împreună și o să păstrez aceste sentimente în inimă până în clipa în care îmi voi da ultima suflare."

30 Seconds to Mars au lansat albumul "America" în primăvara acestui an. Materialul discografic vine dupa "Love, Lust, Faith and Dreams", apărut în 2013. Discul marchează și o schimbare a direcției muzicale, de la rock alternativ, la nuanțe de muzică electronică și art pop; abordează teme precum politica, sexualitatea sau faima. A debutat pe locul 2 în topul US Billboard 200.

Trending