Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Un puști de 10 ani cântă la tobe întreaga discografie Metallica - VIDEO

La doar 10 ani, Johannes Rørvik Grov din Norvegia poate cânta la tobe întreaga discografie Metallica. Puștiul a înregistrat împreună cu profesorul său un clip de 12 minute în care cântă fragmente din toate piesele de pe cele 10 albume Metallica, începând cu ”Kill 'Em All” (1983), până la cel mai recent disc, ”Hardwired... to Self-Destruct” (2016).
Un puști de 10 ani cântă la tobe întreaga discografie Metallica

Un puști de 10 ani cântă la tobe întreaga discografie Metallica

În cazul în care vă întrebați încotro se îndreaptă thrash metal-ul într-o industrie muzicală ce duduie de hituri pop, avem vești bune pentru rockeri. Tânăra generație este pregătită să preia ștafeta de la giganții acestui gen muzical, aici referindu-ne, evident, la membrii trupei Metallica.

Un puști de 10 ani din Norvegia a reușit să învețe să bată la tobe toate piesele Metallica de pe cele 10 albume de studio ale formației. Tânărul toboșar, pe nume Johannes Rørvik Grov, ține ritmul unor piese dificile precum "Motorbreath" și "One", trecând prin cele peste 100 de melodii ale trupei aparent fără efort.

Într-un video de 12 minute, filmat în doar două sesiuni de câte o oră, Johannes face o demonstrație impresionantă, cântând fragmente din toate piesele din discografia Metallica. De filmare s-a ocupat profesorul său, Mauricio Weimar, tot el trăgând pe înregistrare chitara și basul.

VIDEO: Un puști de 10 ani cântă la tobe întreaga discografie Metallica

Talentul tânărului toboșar a ajuns și la urechile trupei Metallica. Veteranii au fost încântați să afle că există tineri muzicieni atât de iscusiți, transmițând pe Twitter un mesaj de susținere.

”Următoarea generație!”, au scris veteranii, făcându-i astfel un mare compliment lui Johannes.

Metallica a încheiat recent partea europeană a turneului mondial de promovare a celui mai recent album, ”Hardwired... to Self-Destruct”. Început în noiembrie 2016, ”WorldWired Tour” va fi reluat în septembrie, formația având programate concerte până în martie 2019. În perioada următoare, formația va acoperi marile orașe din America de Nord.

În cadrul concertului susținut în mai în Suedia, Metallica a oferit publicului câteva momente surpriză. Robert Trujillo, basistul formaţiei, şi Kirk Hammett, chitaristul, au creat un moment inedit, cântând piesa "The Final Countdown", a formaţiei Europe.

Citește mai multe despre Metallica
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ray BLK și o nouă abordare R&B

Săptămâna aceasta, la rubrica #JOINewArtist, vă facem cunoștință cu Ray BLK, o artistă britanică R&B, care a câștigat competiția "BBC...

Închide