Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Tudor Chirilă va fi antrenor și în sezonul 8 Vocea României: "Aud, văd, știu. Am scaun cu telescop"

Tudor Chirilă va fi antrenor la Vocea României și în sezonul 8, marcând astfel cea de-a 5-a sa ediție în juriul concursului de talente. Tudor a mărturisit că este bucuros că a rămas în emisiune și că nu are timp să se plictisească, mai ales că juriul a suferit deja o primă schimbare: Irina Rimes a fost confirmată ca antrenor în noul sezon.
Tudor Chirilă (2017)

Tudor Chirilă - Concert Vama - Lansare de album la Sala Polivalenta (foto: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro)

După Irina Rimes, primul antrenor confirmat în noul sezon Vocea României, juriul concursului prinde contur cu o nouă confirmare: Tudor Chirilă va rămâne în scaunul de jurat și în sezonul 8. Având în palmares 3 victorii obținute în 4 sezoane, Tudor intră cu entuziasm în cel de-al 5-lea său sezon în juriul emisiunii.

”Sunt bucuros că până la urmă am mai rămas un sezon. Să vedem, e un sezon cu surprize și schimbări puternice, dar cred că asta a fost ce m-a ținut în show-ul ăsta. Vocea României nu este niciodată la fel, mereu se întâmplă altceva. Vocile sunt în fiecare an diferite. Anul ăsta deja avem un antrenor nou și nu ai timp să te plictisești”, a declarat Tudor la Știrile Pro TV.

Tudor Chirilă a câștigat Vocea României în 2014, cu Tiberiu Albu, în 2015, cu Cristina Bălan, și în 2016, cu Teodora Buciu. Parcursul său impresionant în cadrul emisiunii a fost sursă de inspirație pentru promo-ul ce îi anunță confirmarea în juriu.

RECOMANDARE: Urmărește interviul cu Tudor Chirilă: "Queen m-a făcut să mă îndrăgostesc de muzică"

”Aud, văd, știu. Am scaun cu telescop. Sunt curios cu ce se laudă ceilalți. Sunt Tudor Chirilă și te aștept, pentru că toamna aceasta am să mă îndrăgostesc de vocea ta”, spune artistul în clip.

PROMO: Tudor Chirilă, antrenor la Vocea României 2018

Cel de-al 8-lea sezon Vocea României va debuta la Pro TV în această toamnă. Preselecțiile pentru concurs au început încă din luna februarie, audițiile desfășurându-se în marile orașe ale țării: Cluj, Iași, Timișoara și București.

Sezonul anterior Vocea României a fost câștigat de Ana Munteanu, din echipa lui Smiley, care a lansat prima sa piesă originală chiar în seara finalei concursului. Melodia se numește ”Măști” și a fost compusă de Roland Kiss, Șerban Cazan, Ana Maria Stancu, Lucian Nagy, Alexandru Stancu și Smiley (Andrei Tiberiu Maria).

Citește mai multe despre Irina RimesTudor Chirila
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un puști de 10 ani cântă la tobe întreaga discografie Metallica - VIDEO

La doar 10 ani, Johannes Rørvik Grov din Norvegia poate cânta la tobe întreaga discografie Metallica. Puștiul a înregistrat împreună...

Închide