Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Trupa FreeStay cânta în deschiderea concertului lui Maître Gims

Trupa FreeStay va cânta pentru prima oară în deschiderea unui artist internațional. Mai multe detalii despre bilete puteți afla din articol.

Publicat

pe

Pe 22 iunie la Arenele Române, Florin Ristei și trupa sa vor concerta în deschiderea lui Maître Gims, artistul congolez care a cucerit topurile muzicale din întreaga lume cu hituri precum „Bella” și „Mi Gna”.

„Este o bucurie pentru trupa FreeStay să cânte în deschiderea unui artist de succes cum este Maître Gims. Vom cânta pentru prima oară în deschiderea unui artist internațional și pe lângă entuziasmul pe care deja îl simțim, va asigurăm că vom face show și atmosfera, așa cum v-am obișnuit și la concertele noastre!”, a declarat solistul trupei, Florin Ristei.

Artistul francez se va afla pentru prima oară în România. Biletele sunt disponibile la prețul de 119 lei - Acces General. Mai multe detalii puteți afla de aici.

Trupa FreeStay este cunoscută și apreciată pentru spectacolele live, unde muzica vorbește de la sine. Cu un public fidel, care îi urmează concert după concert, FreeStay au adunat milioane de vizualizări la piese precum „Trebuia să fii tu” (alături de Mahia Beldo), „Altfel de magie” sau „Cerșetori de iubire”.

De asemenea, colaborarea lui Florin Ristei cu Vescan pentru piesa „Las-o” a fost inedită și a devenit unul dintre hiturile lui 2016. Anul trecut, colaborarea cu Andra pentru piesa „Între noi nu mai e nimic”, a ocupat primele locuri în topurile muzicale românești, având peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 22 iunie 2018

Maître Gims - AMÂNAT

Loc
Arenele Romane

Trending