Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
AlternosferaCâștigă o invitație dublă la concertul Alternosfera de pe 23 februarie 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Trupa FreeStay cânta în deschiderea concertului lui Maître Gims

Trupa FreeStay va cânta pentru prima oară în deschiderea unui artist internațional. Mai multe detalii despre bilete puteți afla din articol.

Urmărește-ne pe

Pe 22 iunie la Arenele Române, Florin Ristei și trupa sa vor concerta în deschiderea lui Maître Gims, artistul congolez care a cucerit topurile muzicale din întreaga lume cu hituri precum „Bella” și „Mi Gna”.

„Este o bucurie pentru trupa FreeStay să cânte în deschiderea unui artist de succes cum este Maître Gims. Vom cânta pentru prima oară în deschiderea unui artist internațional și pe lângă entuziasmul pe care deja îl simțim, va asigurăm că vom face show și atmosfera, așa cum v-am obișnuit și la concertele noastre!”, a declarat solistul trupei, Florin Ristei.

Artistul francez se va afla pentru prima oară în România. Biletele sunt disponibile la prețul de 119 lei - Acces General. Mai multe detalii puteți afla de aici.

Trupa FreeStay este cunoscută și apreciată pentru spectacolele live, unde muzica vorbește de la sine. Cu un public fidel, care îi urmează concert după concert, FreeStay au adunat milioane de vizualizări la piese precum „Trebuia să fii tu” (alături de Mahia Beldo), „Altfel de magie” sau „Cerșetori de iubire”.

De asemenea, colaborarea lui Florin Ristei cu Vescan pentru piesa „Las-o” a fost inedită și a devenit unul dintre hiturile lui 2016. Anul trecut, colaborarea cu Andra pentru piesa „Între noi nu mai e nimic”, a ocupat primele locuri în topurile muzicale românești, având peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Maître Gims
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă cover a lui Marilyn Manson, "Cry Little Sister" - AUDIO

Coverurile sunt cele care l-au consacrat pe Marilyn Manson şi artistul revine la astfel de reinterpretări, prin lansarea piesei "Cry...

Închide