Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Trupa Black Eyed Peas va concerta în cadrul festivalului Untold

Una dintre cele mai iubite trupe dance pop, Black Eyed Peas, tocmai a fost confirmată la festivalul Untold 2018. Mai multe detalii puteți afla în articol.
Black Eyed Peas (2018)

Black Eyed Peas (2018)

Festivalul Untold are loc la Cluj și este deja la a patra ediție. Se va desfășura în perioada 2-5 august, iar printre cele mai așteptate nume de pe afiș se numără The Prodigy, Bonobo, Afrojack, Armin van Buuren, The Chainsmokers, Jason Derulo și Tiesto. Prețurile biletelor încep de la 247.50 lei și pot ajunge la 1110 + taxe pentru un abonament VIP. Potrivit organizatorilor, peste 65.000 de fani ai festivalului și-au achiziționat un abonament pentru cele patru zile.

Concertul Black Eyed Peas este programat în ultima zi a festivalului, duminică, zi pentru care au mai rămas doar 5000 de bilete disponibile la prețul special de 247.50 lei. Prețul întreg al biletelor pentru ziua de duminică va fi de 350 de lei plus taxe.

Prima melodie lansată de Black Eyed Peas în ultimii 7 ani a fost "Street Livin’", iar Will.i.am a declarat că trupa va avea o abordare diferită, sub forma unei realități virtuale.

"Încercăm să împingem limitele în ceea ce privește conținutul, modul în care spunem povești și construim lumi."

Will.i.am a declarat pentru NME că va continua să creeze muzică împreună cu ceilalți colegi din trupă, mai puțin Fergie. Aceasta se concentrează pe cariera solo, iar trupa Black Eyed Peas va merge mai departe atât cu proiectele muzicale, cât și continuarea seriei de benzi desenate "Masters of the Sun".

O nouă voce feminină a putut fi auzită pe piesa "RING THE ALARM pt. 1, pt. 2, pt. 3", ce a venit în continuarea single-ului "Street Livin’". Melodia are 5 minute și 48 de secunde și îmbină un beat rap old school, cu pop, trip-hop și aromă de jazz la final.

Odată cu lansarea lui "Ring the Alarm", trio-ul a anunţat şi un site interactiv, Sweet. Prin intermediul său fanii se vor putea înregistra şi strânge o monedă virtuală numită "Sugar". Cu aceasta vor cumpăra bilete VIP, memento-uri, tricouri şi conţinuturi exclusive sau meet and greet-uri.

The Black Eyed Peas au cântat în România în 2007, avându-i pe cei de la Simplu în deschidere.

Trupa Black Eyed Peas a fost premiată de mai multe ori cu discul de platină, deține șase premii Grammy și are peste 75 de milioane de discuri vândute în întreaga lume, ceea ce îi face una dintre cele mai vândute trupe de pe glob. Recent, hitul “I gotta feeling” a primit Discul de Diamant. Primul lor hit a fost single-ul "Where Is The Love?" din 2003, urmat apoi de o serie lungă de hituri internaționale, cum ar fi Pump It, Let’s Get It Started, I Gotta Feeling, Don’t Stop the Party, Meet Me Half Way, Boom Boom Pow, My Humps. Sunt printre puținele trupe care au ocupat simultan locul 1 și 2 în Billboard Hot 100. La concertul lor de pe plaja Ipanema din Rio de Janeiro au participat peste 1 milion de spectatori, iar concertul lor de la Cupa Mondiala din 2010 a fost urmărit de peste 700 milioane de telespectatori.

În 2017 show-ul lor de la finala Champions League, în fața a peste 80 de mii spectatori a fost unul din cele mai apreciate concerte din lume, trupa americană fiind în ultimii 10 ani, în topul trupelor cu cele mai impresionante prestații live. Impresionați de renumele publicului UNTOLD, trupa promite să aducă în România un show cu totul special, și mai spectaculos decât cel de la finala Champions League.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Black Eyed Peas
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adele va lansa un album nou în 2019

După succesul pe care l-a avut Adele, la nivel global, cu materialul discografic din 2015, artista este pregătită să se...

Închide