Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

The Weeknd va avea propria emisiune la radio

După lansarea EP-ului "My Dear Melancholy,", The Weeknd revine cu un proiect nou. De această dată, artistul va avea propria emisiune la faimoasa stație Beats 1 radio.
The Weeknd

The Weeknd

Urmărește-ne pe

Programul se va numi "Memento Mori", iar The Weeknd va împărtăși cu ascultătorii lui "muzica ce îl ține treaz până seara târziu și piesele care l-au ajutat să creeze seri memorabile".

Beats 1 este un post de radio al companiei Apple. Printre artiștii care mai au propriile show-uri se numără și Drake, cu "OVO Sound Radio" sau Pharrell Williams cu "OTHERTone".

The Weeknd a ajuns pe primul loc în topul Billboard 200 cu EP-ul "My Dear Melancholy,". De asemenea, a debutat ca cel mai ascultat material al artistului pe toate platformele digitale, fiind al treilea album lansat de către artist care ajunge pe prima poziție în același top.

Pentru cele 6 trackuri de pe materialul „My Dear Melancholy,”, The Weeknd a lucrat cu Frank Dukes, Daheala, Marz, Mike WiLL Made-IT, Gesaffelstein, Guy-Manuel de Homem-Christo și Skrillex.

XO x Beats 1 💀 @theweeknd presents: MEMENTO MORI Listen Friday: 9AM LA 12PM NYC 5PM LDN #TheWeeknd

A post shared by Beats 1 (@beats1official) on

Citește mai multe despre The Weeknd
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Shakira și Maluma încing vara cu piesa "Clandestino" - AUDIO

Shakira și Maluma aduc vara aceasta vibe-uri latino și reggae, lansând o piesă cu aer de vacanță intitulată "Clandestino". Melodia...

Închide