Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

The Weeknd va avea propria emisiune la radio

După lansarea EP-ului "My Dear Melancholy,", The Weeknd revine cu un proiect nou. De această dată, artistul va avea propria emisiune la faimoasa stație Beats 1 radio.
The Weeknd

The Weeknd

Programul se va numi "Memento Mori", iar The Weeknd va împărtăși cu ascultătorii lui "muzica ce îl ține treaz până seara târziu și piesele care l-au ajutat să creeze seri memorabile".

Beats 1 este un post de radio al companiei Apple. Printre artiștii care mai au propriile show-uri se numără și Drake, cu "OVO Sound Radio" sau Pharrell Williams cu "OTHERTone".

The Weeknd a ajuns pe primul loc în topul Billboard 200 cu EP-ul "My Dear Melancholy,". De asemenea, a debutat ca cel mai ascultat material al artistului pe toate platformele digitale, fiind al treilea album lansat de către artist care ajunge pe prima poziție în același top.

Pentru cele 6 trackuri de pe materialul „My Dear Melancholy,”, The Weeknd a lucrat cu Frank Dukes, Daheala, Marz, Mike WiLL Made-IT, Gesaffelstein, Guy-Manuel de Homem-Christo și Skrillex.

XO x Beats 1 💀 @theweeknd presents: MEMENTO MORI Listen Friday: 9AM LA 12PM NYC 5PM LDN #TheWeeknd

A post shared by Beats 1 (@beats1official) on

Citește mai multe despre The Weeknd
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Shakira și Maluma încing vara cu piesa "Clandestino" - AUDIO

Shakira și Maluma aduc vara aceasta vibe-uri latino și reggae, lansând o piesă cu aer de vacanță intitulată "Clandestino". Melodia...

Închide