Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Tatăl lui Dua Lipa va organiza un festival de muzică

Dukagjin Lipa a creat Sunnyhill Festival, care va avea loc în luna august, în orașul în care s-a născut artista, Prishtina, Kosovo. Vă invităm să aflați mai multe detalii din articol.

Sursa: Facebook

Urmărește-ne pe

Festivalul va ține două zile, iar cele mai mari nume de pe afiș sunt Dua Lipa, Action Bronson și un DJ faimos, care urmează să fie anunțat în curând.

Dua Lipa a publicat un mesaj pe contul ei de Twitter, transmițând fanilor cât este de mândră de tatăl ei, care își îndeplinește un vis prin organizarea acestui festival.

"Îmi place să cred că am moștenit persistența și determinarea de la ambii părinți, care mi-au arătat că munca te va aduce întotdeauna în top."

Dukagjin Lipa și-a dorit să pună Kosovo pe hartă, din punct de vedere cultural, aducând atât artiști internaționali cunoscuți, cât și trupe albaneze. Mai mult de atât, un sfert din câștigurile obținute vor fi donate fundației SunnyHill, care susține tinerii din domeniile artistice.

"Suntem atât de norocoși să avem toți prietenii alături de noi în cadrul unuia dintre cele mai cool festivaluri, cu un line-up atât de divers." a mai spus Dua Lipa.

Tatăl lui Dua Lipa a cântat rock în tinerețe, iar artista a declarat de multe ori că muzica pe care o asculta acasă, alături de părinții ei, a inspirat-o și a format-o din punct de vedere muzical.

When in LA. 🌴🌴☀ #dualipa #losangeles #laurelhardware

A post shared by Dukagjin Lipa (@dukagjinlipa) on

Citește mai multe despre Dua Lipa
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa FreeStay cânta în deschiderea concertului lui Maître Gims

Trupa FreeStay va cânta pentru prima oară în deschiderea unui artist internațional. Mai multe detalii despre bilete puteți afla din...

Închide