Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

SZA se poate întoarce pe scenă – nu și-a pierdut vocea definitiv

SZA a avut corzile vocale umflate și risca să își piardă vocea complet. Artista a trecut printr-o perioadă dificilă, însă din fericire, doctorii i-au confirmat că problemele de sănătate se vor remedia.

După un turneu de aproape un an, SZA a trebuit să își întrerupă concertele brusc. Aceasta a declarat că dacă nu își ia o pauză, este posibil să nu mai poată cânta vreodată.

Cântăreața este acum fericită să se întoarcă pe scenă și a declarat că se simte binecuvântată.

"Mulțumesc echipei incredibile de doctori și profesori de canto, care și-au luat din timpul lor pentru a avea grijă de mine în această perioadă. Sunt recunoscătoare să vă anunț că nu mi-am pierdut vocea definitiv și am lucrat la asta în fiecare zi pentru că vreau să mă întorc. Încet, dar sigur."

SZA a avut deja un spectacol în cadrul unui festival de muzică. Revelația R&B a lansat primul ei material discograifc, "CTRL", în vara anului 2017. Înainte de a se face cunoscută, artista a compus melodii pentru muzicieni cunoscuți precum Rihanna ("Consideration") și a colaborat cu nume precum Kendrick Lamar sau Chance The Rapper.

"CTRL" a debutat pe locul 3 în US Billboard Top 200 și a fost certificat cu platină. Artista încorporează în muzica ei elemente de R&B alternativ, soul, hip hop, R&B minimalist, cloud rap, witch house și chillwave. Printre artiștii care i-au influențat stilul muzical se numără Ella Fitzgerald, Meelah, Björk, Jamiroquai sau Lauryn Hill. În versurile melodiilor ei abordează teme precum sexualitatea, nostalgia și abandonul.

Citește mai multe despre SZA
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul single Panic! At The Disco, "King Of The Clouds" - AUDIO

Pop-rockerii de la Panic! At The Disco se pricep de minune să evadeze din cotidian și ne invită și pe...

Închide