Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Ștefan Bănică susține concerte de Crăciun și în 2018, pentru cel de-al 17-lea an consecutiv

Ștefan Bănică continuă tradiția concertelor sale extraordinare de Crăciun. Pe 14, 15 și 16 decembrie, artistul va oferi publicului 3 concerte la Sala Palatului, ce vor include, ca de fiecare dată, momente surpriză cu invitați speciali.

Ștefan Bănică la Sala Palatului pe 16 decembrie 2017

Pentru al 17-lea an consecutiv, Ștefan Bănică va susține la Sala Palatului seria concertelor de Crăciun, o tradiție unică în industria muzicală românească. Artistul a suținut din 2002 până în prezent 67 de concerte de Crăciun, aceste spectacole aducând la Sala Palatului peste 340.000 de spectatori.

Muzica live, show-ul de lumini, efectele speciale, invitații-surpriză, baletul și coregrafia, dar mai ales energia impresionantă care cuprinde deopotrivă artiștii și publicul fac din Concertul extraordinar de Crăciun un eveniment unic. De la an la an, producțiile au crescut în complexitate, oferind publicului, de fiecare dată, o experiență nouă. Și în acest an, fanii vor avea parte de un spectacol grandios, din care nu vor lipsi invitații-surpriză, efectele speciale, lumini și grafica inedită. Mai presus de toate, însă, publicul se va bucura de un spectacol live emoționant și energic.

În 2018, concertele de Crăciun cu Ștefan Bănică vor avea loc pe 14, 15 și 16 decembrie. Evenimentele se vor desfășura la Sala Palatului, cu începere de la ora 19:30.

Bilete concerte de Crăciun cu Ștefan Bănică în 2018:

  • VIP - 200 lei
  • Categoria I - 150 lei
  • Categoria II - 100 lei
  • Categoria III - 60 lei

Actor, compozitor, interpret, regizor, moderator tv, cu o carieră de peste 30 de ani, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Cu albume vândute în sute de mii de exemplare și premiate cu Discuri de Aur și Platină, cu zeci de videoclipuri muzicale și peste 30 de roluri în film și teatru, artistul a primit nenumărate premii și distincții, care completează un palmares artistic impresionant.

RECOMANDARE: Urmărește interviul video cu Ștefan Bănică

Anul trecut, pe 13 octombrie, Ștefan Bănică a lansat cel de-al 16-lea material de studio. Discul se numește "Picat din Lună" și include cântece de facturi diferite: de la rock’n’roll și balade pop-rock, până la piese pline de umor sau ritmuri de vals și bossa nova. Pe album se regăsesc piesele "Inima mea ești tu" (cu Delia), hitul "La masa mea" (cu Cabron) și “Ea mi-a pus cătușele”.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Ștefan Bănică
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Slash lansează în septembrie albumul "Living the Dream" - TRAILER

Slash continuă ”aventura nebunească” alături de Myles Kennedy and The Conspirators anunțând lansarea unui nou album, precum și primele date...

Închide