Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Smiley rămâne în juriul concursului Vocea României și în sezonul 8

Smiley va fi antrenor la Vocea României și în sezonul 8, fiind momentan singurul jurat prezent în toate sezoanele emisiunii. Artistul se alătură celor doi antrenori deja confirmați - Tudor Chirilă și Irina Rimes.

Concert Smiley - Confesiune la Arenele Romane pe 2 iunie 2018

Smiley își păstrează scaunul din juriul emisiunii Vocea României pentru încă un sezon, devenind astfel cel mai longeviv antrenor al concursului. Cu o primă victorie obținută chiar în sezonul 1, cu Ștefan Stan, și un al doilea trofeu adjudecat în ultimul sezon (7), cu Ana Munteanu, Smiley se îndreaptă încrezător spre a treia victorie.

”Freza se mai schimbă, vecinii se mai schimbă, dar Vocea rămâne. Și cel mai tare antrenor, adică Smiley. Cu vocea ta câștigător și a treia oară. Te vreau în echipa mea!”, spune Smiley în clipul de promovare în care artistul anunță că va rămâne în juriu.

În sezonul 8, Smiley se alătură vechiului său vecin, Tudor Chirilă, și proaspăt venitei Irina Rimes. Numele celui de-al 4-lea antrenor va fi anunțat în curând, în tabloide apărând deja zvonuri că Loredana va fi înlocuită de Andra.

VIDEO: Smiley este antrenor la Vocea României și în sezonul 8

Smiley a lansat anul trecut albumul ”Confesiune”, disc ce a inclus piese precum “Flori de plastic”, “De unde vii la ora asta?”, "Ce mă fac cu tine de azi?" feat. Guess Who, ”Pierdut printre femei” și ”Vals”. Materialul a fost promovat anul acesta în cadrul unui concert sold-out la Arenele Romane.

În luna martie, Smiley ne-a acordat un interviu amplu. Cu acest prilej, artistul ne-a povestit cum au luat naștere o câteva dintre hiturile lansate în ultimii ani, am vorbit despre calitățile pe care le apreciază la un artist, despre ce-i trebuie unei voci pentru a ajunge în echipa sa la Vocea României sau la HaHaHa Production, dar și despre importanța sincerității în relația dintre artist și public. Am discutat cu Smiley și despre trenduri muzicale, noile generații de ascultători, perfecționism și efectele benefice ale unui simplu zâmbet.

Citește mai multe despre Smiley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Corey Taylor anunţă un viitor album Slipknot la fel de dur ca "Iowa"

Unul dintre cele mai iubite albume ale trupei Slipknot este cu siguranţă "Iowa", iar Corey Taylor le-a dat o veste...

Închide