Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Shakira și Maluma încing vara cu piesa "Clandestino" - AUDIO

Shakira și Maluma aduc vara aceasta vibe-uri latino și reggae, lansând o piesă cu aer de vacanță intitulată "Clandestino". Melodia marchează cea de-a treia colaborare a artiștilor, după hiturile ”Chantaje” și ”Trap”.

Publicat

pe

Maluma & Shakira
Maluma & Shakira │ FOTO: Ruven Afanador www.billboard.com

Shakira și Maluma alcătuiesc duo-ul latino cel mai fierbinte al momentului. După două colaborări cu milioane de vizualizări pe YouTube - ”Trap” cu peste 100 de milioane și ”Chantaje” cu peste 2 miliarde - artiștii revin cu o nouă piesă, menită să aibă un impact similar.

"Nu ne putem abține. M-am întâlnit din nou cu Maluma și a ieșit o piesă nouă. Iat-o, se numește ”Clandestino”. Vibe de vară!", a transmis Shakira fanilor ei din online.

Piesa "Clandestino" este compusă și produsă de  Shakira, Maluma și Édgar Barrera, câștigător al unui Latin Grammy. Melodia îmbină clasicul beat de reggaeton cu influențe reggae, în versuri fiind narată o poveste de dragoste ilegală, sau altfel spus ”clandestină”, de aici venind și titlul single-ului.

AUDIO: Shakira și Maluma - "Clandestino"

Shakira se află în prezent în turneu cu albumul ”El Dorado”, material ce a debutat pe prima poziție în topurile a 34 de țări. Acesta a fost primul disc al artistei cu piese în limba spaniolă de la LP-ul "Sale el Sol", apărut în 2010.

La rândul său, Maluma va începe în curând un turneu de promovare a ultimului său disc, ”F.A.M.E”, apărut în luna mai. Acest turneu îl va aduce pe artistul columbian și în România. Pe 30 iunie, acesta va urca pe scena amenajată la Romexpo, concertul urmând să se desfășoare în prima zi a festivalului de muzică latino "El Carrusel".

În cadrul evenimentului va mai cânta și Luis Fonsi, autorul hitului ”Despacito” fiind cap de afiș pe 1 iulie, în cea de-a doua zi a festivalului. Afișul "El Carrusel" este completat de Juan Magan, Robin Schulz, Fly Project, Mandinga, Ricky B, Whats UP și Andra.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri sâmbătă, 30 iunie 2018

Festival El Carrusel

Loc
Romexpo

Trending