Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Robbie Williams va cânta în cadrul ceremoniei de deschidere a Cupei Mondiale FIFA 2018

După ce Jason Derulo a lansat imnul oficial al Cupei Mondiale FIFA 2018, iată că s-a anunțat și artistul care va cânta în cadrul ceremoniei de deschidere a evenimentului mult așteptat.
Robbie Williams

Robbie Williams

Robbie Williams și-a anunțat fanii că este foarte încântat să cânte în fața a peste 80.000 de oameni pe stadionul din Rusia, înainte de meciul Rusia – Arabia Saudită. De asemenea, acesta va avea un moment muzical și alături de soprana rusoaică Aida Garifullina.

"Am făcut multe lucruri frumoase în cariera mea, însă momentul în care voi cânta în deschiderea ceremoniei Cupei Mondiale FIFA 2018 va fi ca un vis din copilărie devenit realitate. Invităm fanii fotbalului și ai muzicii să se distreze cu noi în Rusia, pe stadion, sau să dea drumul la televizor un pic mai devreme, pentru a vedea un show de neuitat." a declarat britanicul.

Ultimul material discografic lansat de Robbie Williams este "Under The Radar Volume 2", ce adună piese compuse și înregistrate de-a lungul celor 20 de ani de carieră solo.

Într-un interviu acordat publicației The Sun, Robbie Williams a vorbit cu sinceritate despre episoadele lui depresive. Acesta a mai spus că adesea duce o luptă dificilă în mintea lui și îi este foarte greu să iasă din acea zonă întunecată.

Robbie Williams a concertat în România în 2015. Artistul britanic a fost întâmpinat pe 17 iulie de 65.000 de spectatori. Turneul desfășurat sub egida Let Me Entertain You i-a dat posibilitatea lui Robbie să facă un show antrenant, în care a interpretat atât compoziții proprii, cât și câteva preluări celebre, precum ”Bohemian Rhapsody” (Queen), ”My Way” (Frank Sinatra) și ”Freedom” (George Michael). Concertul s-a încheiat cu melodia ”Angels”, acompaniată de toți cei prezenți în Piața Constituției.

Citește mai multe despre Robbie Williams
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertele Nick Cave și Arcade Fire vor fi deschise de trupe de rock alternativ și indie

NoruNegru, Firma, The Speakers, Greetings Sugar și sârbii de la REPETITOR vor cânta în deschiderea concertelor Nick Cave & The...

Închide